שלום לכולם, שוב אני...

שיר חדש לחודש אלול ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכבוד חודש אלול שידוע כחודש שבו "המלך בשדה" השם איתנו יותר מתמיד וקיימת הדרישה להרבות במצוות עמיר הקליט שיר חדש . כל מילה מיותרת.. באתר תוכלו להוריד שיר חדש בשם "עיתים". ההורדה מותנית בקיום מצוות צדקה – כל אחד כפי יכולתו, ולכל מטרה שכלולה תחת "אהבת ישראל’

itaysd1

New member
איזה שירר

השיר החדש הזה של עמיר בניון לחודש אלול אחד כרגיללל יפה משמיעה ראשונה

dode127

New member
מי עשה את העיבוד לשיר עיתים???

מי עשה את העיבוד של השיר החדש עיתים נדב ושמוליק או רק שמוליק לבד??????????????????????????????

ו ר ד ב

New member
העיבוד הוא של: שמוליק ועמיר

על ההפקה המוסיקאלית, בס, גיטרות, (ועיבוד במשותף) אחראי שמוליק דניאל המלך!
על הכתיבה, ההלחנה, העיבוד, הקולות (כולם) אחראי המשורר ע' בניון
ובאירוח מיוחד מנגן שמוליק אלבז במנדולינה

שלום לכולם, שוב אני...

‏ל' אב תשס"ו אתמול והיום ציינו את ראש חודש אלול, וזו סיבה טובה להציק לכם קצת. כידוע חודש אלול הוא חודש של חשבון נפש על המעשים שלנו וגם על המחשבות, חודש שהוא מעין הרחבה של עשרת ימי תשובה, ובמהלך כל התקופה הזו מחליטים בשמים מה בדיוק לעשות איתנו בשנה החדשה. ולכן אלול הוא גם חודש הרחמים והסליחות, כי אנו זקוקים בדרך כלל להרבה מאוד רחמים של הקב"ה, כדי שיסכים לסלוח לנו.. וברצינות – בכל בוקר אנחנו אומרים, בסוף 'מודה אני', "רבה אמונתך". הקב"ה מאמין בנו. לכן הוא מחזיר לנו בכל בוקר את הנשמה שלנו רעננה, כדי שנוכל 'להתחיל מחדש'. לא לחשוב על השגיאות של אתמול, או על האכזבות של מחר, כי בכל יום קיבלנו רק את אותו היום, אתמול כבר לא קיים, וגם המחר לא. יש לנו רק את היום, לכן אין שום דבר שימנע מאיתנו להפוך את היום הזה ליצירה שלנו, להיות הכי טובים שאנחנו יכולים, להכניס בו שמחה ואמונה ושלום, עם עצמנו ועם אנשים סביבנו ועם הקב"ה. וזה העניין של חודש אלול. לפי הרבי מלובביץ', כל יום בחודש אלול שקול לאותו היום בכל אחד מיתר החודשים בשנה הקודמת ובשנה הבאה. כלומר א' אלול שקול ליום הראשון בכל יתר החודשים בשנה שעברה ובשנה שתבוא, וכל עבודה טובה שנעשה היום תשפיע גם על תיקון מה שעשינו בשנה הקודמת, וגם תמשוך שפע וטוב לחודשים הבאים. כך שאם נשכח מה שהיה ונתרכז רק ב'היום', ונעשה טוב, למעשה אנחנו מתקנים גם את מה שהיה, וגם עוזרים למחר להיות יותר טוב. ידוע שהקב"ה ברא את העולם כדי 'לגלות רחמנותו', וזו עוד הוכחה שהתורה שלנו יש בה הרבה רחמים, ומאפשרת לנו כל הזמן לתקן, או כמו שרבי נחמן אומר – "אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן". חשוב גם לא לשכוח שהקב"ה אוהב אותנו. לאור כל מה שכתבתי כאן ברור שבחודש אלול יש להרבות במצוות, יותר מאשר ביתר חודשי השנה. בעיקר מדגישים חכמים את מצוות נתינת הצדקה, כי בצדקה מודגש עניין אחדות ישראל ואהבת ישראל, ובזכות הצדקה נעשה קירוב בין רחוקים 'ובאים לידי אחווה ושלום'. אז אפשר להתחיל ממצוות צדקה, ולקיים אותה מתוך אמונה, ולשמוח בנקודה חיובית וטובה בעצמנו, וכידוע, "הבא להיטהר מסייעין אותו" (שבת קד א), ואחרי המצווה הזו יבואו הזדמנויות לעוד מצוות, וב"ה מכאן ייפתח שפע גדול. באתר תוכלו להוריד שיר חדש בשם "עיתים". ההורדה מותנית בקיום מצוות צדקה – כל אחד כפי יכולתו, ולכל מטרה שכלולה תחת "אהבת ישראל’. שיהיה לכולנו חודש של תשובה וכפרה, שמחה ושלום. חתימה טובה לכולם עמיר

ו ר ד ב

New member
כל מי שמעוניין בשיר...

מוזמן להשאיר פה מייל ואני אשלח בהקדם! בשורות טובות

ו ר ד ב

New member
רק היום ראיתי שזה אפשרי...

להוריד דרך האתר, לכן רצוי ועדייף שתעשו את זה דרך שם

maia r

New member
חודש של בשורות טובות שיהיה לך

ולכולם...
אחלה שיר- אבל הצחיק אותי השימוש במילה בקיצור...

למעלה