שלום לכולם, שאלת MSI וIvory...

קרישה

New member
שלום לכולם, שאלת MSI וIvory...

שלום אני מעוניין לנות מחשב נייד בתקציב של עד 6000 הדירשות העיקריות שלי הם כרטיס מסך נפרד מלוח האם וללא מערכת הפעלה (פחות קריטי מהכרטיס נייד אבל עדיין חשוב) לאחר שמצאתי מספר דגמים שקרובים לדרישות נתקלתי במשחבי MSI שרשת אייבורי מייבאת לארץ מישהו יכול ללת לי פרטים על החברה (MSI) ועל היבואן (אייבורי) לטוב ולרע תודה מראש אלכס

kobi 23

New member
רק לרע

תלך דף אחד שניים אחורה ותראה תגובה מדגמית למחשבים הנ"ל. בקיצור נמרץ לא להתקרב,לא לMSI ול לאייבורי

קרישה

New member
או קיי האמת שקיבלתי את התשובה הרבה

אז יש למישהו איזשהו מחשב אחר להציע בדרישות שלי?

קרישה

New member
הניסוח שלי היה לקוי

הכוונה הייתה לכרטיס מסך עם זיכרון יעודי

יאיר B

New member
זה כל כרטיס הוא לא אינטלי יספק.

שני החברות הגדולות בתחום הם nVidia ו-ATI (כמו בשולחניים). הן מיצרות כרטיסים עם זיכרון יעודי. חשוב לשים לב כמה מהזיכרון שלהם הוא אכן יעודי. למשל: יש כרטיסים שבהם יש 256MB זיכרון כללי כאשר 128MB מתוכם הוא של כרטיס המסך בלבד ועוד 128MB הוא לוקח מהמחשב בהתאם לצורך (אאל:ט nVidia קוראת לזה "טורבו-קש"). את המפרטים של כל הכרטיסים תוכל למצוא באתרי היצרניות (יש קישורים בקישורי הפורום). הכרטיסים של אינטל (כל ה-GMA למיניהם) באים רק עם זיכרון משולב. נושא מערכת ההפעלה הוא נושא כאוב. במרבית חברות המותג תאלץ לרכוש מחשב עם מערכת הפעלה. אני יודע על כמה דגמים של פוג'יטסו-סימנס וכן על כמה נוספים של דל שמגיעים ללא מערכת הפעלה (צריך לעקוב אחרי המכירות ברשת, לרוב זה במכרזים/קבוצתיות). יש בקישורים קישור לכתבה בנושא משנה שעברה (והתוצאות לא מעודדות
).

bar666xp

New member
כן אהא אני כבר יוצא מנקודת הנחה כי ברור...

שבנייד הכל MINI וזה לא טוב כי אנשים עשויים להבין זאת לא נכון... תודה על התיקון

למעלה