שלום לכולם, שאלה

קינואה88

New member
שלום לכולם, שאלה

נכנסתי עכשיו לאתר של המרכז הארצי וראיתי שיש בחינה ב-29.3.07- זה אכן כך? (כי עד לא מזמן זה היה על איזה חודשיים רק לא? כלומר, פברואר- אפריל- יולי וכו'...) תודה לעונים

29.3 זה צמוד לתחילת אפריל

אפריל הוא המועד האחרון לבחינה עבור מי שרוצה להתקבל ללימודים ב 2007/8, ולכן הוא מועד גדול ויש שני מועדים: 29.3.07 ו-1.4.07 הם לא יום אחרי יום כנראה בגלל חגים או סיבות אחרות

קינואה88

New member
אה הבנתי...תודה

ועכשיו התייעצות: בהנחה שאני עושה מועד אפריל (29.3/1.4), כלומר יש עוד 4 חודשים ובהתחשב בעובדות: א. עשיתי כבר פסיכומטרי בעבר ב. אני גרועהההה באנגלית האם כדאי לשלב עבודה ופסיכומטרי? (יש כאן כאלו שעושים/ עשו זאת ויכולים לחלוק חוויות?) ועוד משהו- כמה זמן לפני כדאי להתחיל ללמוד?

nate2000

New member
הכל תלוי בך

את הפסיכומטרי השני שלי עשיתי תוך כדי שירות צבאי מלא בלי שום התחשבות והנחות מצד מפקדים. והוצאתי ציון סביר. רק מה לא היו לי חיים 3 חודשים שזה בערך משך הקורס. היו איתי בקורס אנשים שעבדו והספיקו ללמוד והיו כאלה שלא. השאלה היא מה הציון שאת שואפת אליו. להתחיל ללמוד מומלץ איפשהו באמצא דצמבר. אנגלית את יכולה להתחיל לשפר כבר עכשיו ע"י קריאת ספרים ועיתונים באנגלית.

קינואה88

New member
נכון, הקטע הוא שאני גם לומדת לבד

לא בקורס וצריך לקחת גם את זה בחשבון...מצד אחד אי אפשר כל היום ללמוד כי זה יכול לחרפן, אז יכול להיות טוב לעבוד איזה 3 שעות ביום מצד שני- אני גם בלי מסגרת לימודית אז אני יכולה בקלות לאבד את עצמי... בכל מצב- יש לי שאלה בנושא אחר: באתר פסיכו' יש הצעת לימוד ללומדים לבד. הם ממליצים גם לרוש את הלמידה על 4 חודשים והחל מהשבוע ה-12 לעשות רק סימולציות. מה דעתכם על התכונית שלהם? כדאי לאמץ? או שיש הצעה חילופית למישהו כי אני ממש לא יודעת איך לחלק את הלמידה

nate2000

New member
אני למדתי לפי התוכנית של היו קיו

ולדעתי החל מהפסיכומטרי השליי אפשר להתחיל ללמוד חודשיים לפני ובשבועיים האחרונים לתרגל המון סימולציות. ככה אני למדתי לפסיכומטרי השלישי שלי

למעלה