שלום לכולם +שאלה

nitznutz5

New member
שלום לכולם +שאלה

סיימתי לאחרונה שני פאזלים (אחד של דאלי והשני הוא התמונה המפורסמת בשחור לבן בה פועלים יושבים על קורה בזמן בניית מגדל הקרייזלר-אם אני לא טועה -בניו יורק) אני רוצה למסגר את שניהם (כל אחד 1000 חלקים) השאלה היא איך אני מעבירה אותם למסגר אחד בנוי על פוליגל והשני על קאפה .. צריך קודם לקנות דבק פאזלים ולהדביק או שפשוט אפשר להעביר את שניהם ככה למסגר ? או שאולי כדאי להעביר אותם לקרטון ביצוע ואז להעביר בלי להדביק למסגר? (פעם ראשונה שלי בנושא ולא מצאתי כל כך תשובה ברורה במאמרים או בחיפוש)

א ר י ק ל

New member
כל התשובות נכונות.כל האמצעים כשרים.

חח.. אז ככה- אם אינך חוששת מטילטולים בדרך-הביאי אותם כמו שהם למסגריה. והוא לבטח יעשה את כל העבודה אם הוא רציני ובעל מלאכה. אם את כן- הדביקי ממתחת,או מצד התמונה עם דבק מיוחד, ואז שלחי למסגור ללא חשש כלשהוא. כמובן שעדיף להדביק בבית. חסכוני.בטוח.עבודה מוסמכת. כעיקרון רצוי להדביק על -קרטון ביצוע. או קאפה.

מממאיה35

New member
כל התשובות נכונות

אם את לוקחת את זה לא מודבק, היזהרי מהרוח... אני ממליצה להדביק מהצד השני את הפאזל לעצמו - הופכים את הפאזל בין שני קרטוני ביצוע - ושמים רצועות רצועות של סלוטייפ עבה על כל החלקים, ככה שלא ישאר חלק לא מודבק.ואז לקחת את הפאזל למסגור, והממסגר כהר ידביק אותו לקרטון ביצוע. הזהרי כשאת הופכת את הפאזל - אתמול הפכתי אחד ורבע פאזל התפזר, נאלצתי להרכיב פאזל הפוך
ואפשר גם בלי למסגר בכלל. אני תולה פאזלים על קליפסים. מצורפת תמונה. ותעלי תמונה של הפאזלים הגמורים.התחלתי בעבר את השחור לבן שאת מדברת עליו, התייאשתי אחרי המסגרת, אז כל הכבוד! שחור לבן זו בהחלט משימה לא קלה!

Lanni

New member
../images/Emo45.gifלדעתי יותר יפה בלי מסגרת, ככה

שאפשר "ללטף" (
) את הפאזל

שבלולקה

New member
אני מסכימה...

לא יודעת בקשר להבדל ביופי, אבל זה בהחלט שווה יותר כשאפשר להעביר יד חלקלקה על החלקים, להרגיש את הקימורים האיכותיים, להתמוגג...:)

Lanni

New member
../images/Emo45.gif קימורים, התמוגגות, יד חלקלקה..

רק אל תגמרי מזה

SuperVixen

New member
בלי מסגרת?

פשוט דבק וקליפסים? הוא לא דוהה ממש מהר ומתמלא באבק? ראיתי פאזל שהודבק ללא מסגרת שהתעגל. אומנם הוא לא ישב על כל כך הרבה קליפסים אלא חובר לקיר בנקודה אחת, אבל בכל זאת, האם אין סכנה להתקמטות? את הפאזל הדבקת על קרטון ביצוע או רק עם דבק/סלוטייפ לעצמו? ואם כן, כמה שכבות של דבק מרחת?

מממאיה35

New member
בלי מסגרת

פשוט דבק וקליפסים
בעבר עוד הדבקתי עם הדבר המיוחד לפאזים, כיום הבנתי שחבל על הכסף, אני הופכת, מדביקה בסלוטייפ רחב מאחורה את כל הפאזל (רצועות רצועות) ותולה על קליפסים. לא מתעגל כי תולה על 2-3 קליפסים (פינות + אמצע). אין אבק אין דהייה, יש לי ככה פאזלים שתלויים כבר שנים ארוכות. יש אפילו אחד במשרד שלי שתלוי על המסגרת של החלון, חשוף לשמש, לגשם, לרוח ומחזיק מעמד יפה יפה..

jocie1

New member
מיסגור פאזלים

סיימתי פאזל של 1000 חלקים ומסגרתי אותו. בחירת המסגרת, העברה למיסגור, נעשה מהבית. כעבור 48 שעות הגיע חזרה מוכן לתליה על הקיר.

למעלה