שלום לכולם, שאלה!

שלום לכולם, שאלה!

אני מעוניינת לדעת אם אפשר להתחיל ללמוד ריקודי עם בגיל 18 ואם זה לא מאוחר מידי?.?

מהו הגיל המתאים להחסף לרקודי עם...

זו בדיוק שאלה ששאלתי את עצמי היום לגבי ביתי בת ה-10. אני מניחה שגיל 18 אינו גיל מאוחר...למה מאוחר? מתי מאוחר להתחיל משהו? חוץ מלהגיע מאוחר מדייי...להתחיל אפשר בכל גיל. השאלה היא המוכנות. כל גיל מתאים רק שצריך לרצות.

mbarak2

New member
אני למדתי לרקוד בגיל 33. מאז...

חלפו 19 שנות ריקודים תוססים בהם התמדדתי ללכת ועדין הכיף וההנאה בשיאם. בשורה התחתונה-לא! אף פעם זה לא מאוחר להתחיל ללמוד לרקוד ובטח לא בגיל 18. אז קחי אומץ ותנסי. בהצלחה!!!

dw2322

New member
מאוחר מדי? ../images/Emo12.gif

להפך. אני מכיר הרבה אנשים שהחלו לרקוד ריקודי עם בגיל הרבה יותר מבוגר (בני 50+ למשל). למען האמת תגלי שרוב הרוקדים מבוגרים הרבה יותר וישנן מעט הרקדות בהן שיעור הצעירים גבוה יחסית (יום חמישי באונ' ת"א או יום שלישי בגבעת שמואל, וראי שרשור קודם בנושא).

מצויין!

תודה על התשובות. ועוד שאלה- מה דורשת ממני הצטרפות לחוג לריקודי עם? בסה"כ אני לפני צבא ואני מתארת לעצמי שאחר כך אלמד אז האם אפשר לשלב את זה....? ועוד דבר- לגבי אוניברסיטת ת"א- החוג פתוח לכלל הציבור או רק לתלמידי האוניברסיטה?

פתוח לכולם ואין צורך ברישום מוקדם

ריקודי עם זה לא כמו חוג רגיל שנרשמים מראש, ומשלמים מראש לשיעורים. אם את מגיעה להרקדה את משלמת בכניסה מחיר כניסה חד פעמי, לא באת - לא שלמת. אפשר לשלב חוג ריקודים עם עם צבא (אם לא נמצאים בבסיס סגור) ולימודים. רצוי להתמיד בהרקדות, ובוודאי בהתחלה כשלומדים הרבה ריקודים, אך זה לא חובה וניתן להחסיר מפעם לפעם על פי הצורך, אבל תאמיני לי שלא תרצי
. החוג באוניברסיטת ת"א פתוח לכלל הציבור.

dw2322

New member
אוף רויטל, הרסת לי ../images/Emo46.gif

היה כאן סרף גדול להנחתה: לשאלה מה נדרש לחוג באוניברסיטה רציתי לענות: מינימום 700 בפסיכומטרי
סתם סתם, ובכל זאת, כחוג שנמצא באוניברסיטה באופן טבעי חלק מהרוקדים הם כמובן סטודנטים (או אנשי סגל) אבל הם רק חלק קטן מהקהל. באופן דומה לחוג בגבעת שמואל מגיעים סטודנטים מבר-אילן.

מומלץ להגיע לחוג מתחילים

מעבר להמלצה להגיע לחוג שבו צעירים בני גילך מומלץ להגיע לחוג מתחילים, כך שתוכלי ללמוד את הצעדים הבסיסיים. רויטל ו dw: איני מכיר את מצבו של חוג המתחילים באוניברסיטה, אבל אם הוא החל מזמן, עדיף להמליץ על חוג אחר. בכל מקרה, בחרת לך תחביב נהדר. מאחל לך הנאה מרובה!

alonweinstein

New member
עוד שאלה

נניח וכתוב באתר האינטרנט שזה חוג למתחילים, אולם בעצם הוא נפתח לפני 4 חודשים ורוב הרוקדים בו מכירים כבר את כל הריקודים, איך מישהו באמת חדש יכול להשתלב ? האם אני צריך להמתין עד שייפתח חוג חדש למתחילים ואז להיכנס אליו ?

בבקשה תשובה

אין דבר כזה יודעים את כל הרוקדים כי לעולם אי אפשר לדעת הכל.....את/ה לא מציין/ת באם רקדת/ה בעבר כי באם לא אזי שצריך ללכת מהצעד הראשון וב-4 חודשים לומדים כבר רפרטואר של ריקודים שיהיה קשה להישתלב בזה אם לא יודעים שום צעד אז יהיה צורך להמתין לפתיחת חוג חדש מהצעד הראשון ואף פעם לא מאוחר להתחיל משהו.......שיהיה בהצלחה

היי, ALON .....

מעדיף לחכות לפתיחת חוג חדש...
לא חבל לך על הזמן..
וכמו שענו לך, אף פעם לא יודעים הכל... יש כ"כ הרבה ריקודים. אבל, לנסות להישתלב אתה יכול. ו-
מה שלומך

למען האמת ...

נראה לי שכל שבוע נפתח באזור חוג מתחילים חדש , אתה צריך רק להגיד את האזור וסביר להניח שתקבל כמה חוגי מתחילים באזור , וחוץ מזה לפי דעתי אם אתה מוצא מישהו שילמד אותך בחוג הספציפי הזה , אתה תוכל להשתלב ( כמובן שעם הרבה התמדה והרבה כוח רצון !!!) רק תגיד באיזה אזור אתה רוצה לרקוד ... חן

אליתמי

New member
|4Uקאנטרי קלאב כ"ס ספורטן הוד השרון

יום ד' בקאנטרי כ"ס מהשעה 20:15 נפתח בערך לפני 4 חודשים. ספורטן הוד השרון 20:40 בימי ג' גם בערך 3-4 חודשים.מוכנה לעזור לך באופן אישי. צור קשר במסר אישי בהצלחה לאן שלא תלך. תמי

18 זה לא מאוחר !!( כמו שהבנת ..)

למען האמת , שיחסית לאנשים שרוקדים ברוב החוגים , את תהיי מאוד צעירה. רק דבר אחד ,גם אם תרגישי היחידה בחוג שהיא מתחת לגיל 30, אל תפסיקי לרקוד !!( או אל תבהלי מהריקודים שם ). חן

משהא

New member
אני התחלתי בגיל שישים......

בהחלט לא מאוחר ואני יודע בדיוק מה אני עושה שם !!! ואמשיך עד כלות... "באין ציפור שיר - גם עורב זמיר"...... ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה