שלום לכולם- שאלה

אדומה2

New member
שלום לכולם- שאלה

האם שמן חוחובה בטוח לטיפול באזור פתח הנרתיק? ידוע לי כי שמן שקדים ושמן נבט חיטה עלולים לעודד את יצירת הקנדידה- או שהם גורמים לקנדידה, אני לא זוכרת בדיוק מה קראתי עליהם- ורציתי לדעת אם גם שמן חוחובה גורם לזה, ובכלל, אם הוא בטוח לשימוש. בתודה מראש, יעל

0 אור 0

New member
תשובה

קודם כל, לא זכור לי ששמעתי על קשר בין שמן שקדים ושמן נבט חיטה לקנדידה. האם זה בדוק? מה שכן, אני מוצאת שלעור מאד רגיש ועדין הם מעט כבדים מדי, ואף איני אוהבת להשתמש בהם על הפנים. לגבי שמן חוחובה : אני נוהגת להשתמש בו לאיזורים עדינים (כמו פתח הנרתיק, מסביב לנחירים וכד') אבל לא על בסיס יומיומי, אלא רק בעת גירוי. מצאתי שהוא מאד אפקטיבי.

אדומה2

New member
תודה אור ../images/Emo140.gif

לגבי הקשר לקנדידה- כשאת אומרת בדוק למה את מתכוונת?
בדוק ממש אני לא יודעת, אני גם לא מבינה בתחום. אני כן יודעת שכמה נשים שהיו בהריון ונאמר להן למרוח את המשנים הללו באזור פתח הנרתיק זה יצר להן רגישות גבוהה לקנדידה, ובאמת אחרי השימוש הן סבלו מפטריה. לא יודעת עד כמה זה חמור, ואני לא יודעת עד כמה זה קשור לנטיה אישית לקנדידה, אבל אני יודעת שזה קיים. למה לא היית משתמשת בחוחובה בשימוש יומי באזור? הרעיון הוא להגמיש שם את העור כי יש שם נטיה לשפשופים, והגינקולוגית אמרה למטופלת להגמיש את האזור במשך שבועיים. אגב, אפשר להשתמש בו גם באמבטיות חמות? ואם כן, איזו כמות מהשמן לשים? תודה תודה, יעל

0 אור 0

New member
הי

לגבי שימוש יומי - האמת שהשתמשתי בשמן הזה גם תקופות הרבה יותר ארוכות משבועיים רצוף (גם על עצמי וגם על הבנות רגישות העור שלי - כזכור לך אולי, אני אמנם עשיתי קורס בסיסי לשמנים אבל אני לא מטפלת בשמנים "תמורת כסף"), אבל אחרי שראיתי כאן איזושהי אזהרה בפורום, לגבי השימוש בו לא מעורבב, אני משתמשת רק בעת הגירוי ועוד כמה ימים ולא על בסיס קבוע. לגבי אמבטיה - לא ניסיתי אף פעם - אבל כן ניסיתי טיפ מהקוסמטיקאית שלי : לאחר המקלחת, ולפני שמתנגבים למרוח שמן חוחובה על הגוף הרטוב במקום קרם גוף, ואז להתנגב בטפיחות קלות.

למעלה