שלום לכולם!!!!- שאלה:

מ ש כ י ת

New member
רוצה לעדכן

פנה אלי אח של איציק במסר ושאל לאן להעביר את השולחן, הסברתי לו שאם השולחן ניתן למשפחה נזקקת, אנחנו את שלנו עשינו. כי זו הפואנטה כאן בעצם, לעזור לנזקקים. העניין הוא רק על הצורך ליידע ולהודיע ולא להשאיר אותנו בפני שוקת שבורה. ומפה לשם הבן שלי ויתר על השולחן שלו לטובת העניין, אנקה אותו ואעביר אותו מקווה שכבר מחר.

Mור

New member
ההרגשה שלי למקרא הדברים הללו

היא שיש כאן מאבק כוח. על מה נאבקים פה? על עזרה? על למי לתת? אולי הפתרון הוא לא להבטיח אלא למסור ש"משתדלים".... זה עושה הרגשה לא נעימה , לרצות לתרום. ולמה צריך להודיע הכל על דפי הפורום? פנינה? אסור לתרום בסתר? אולי יש כאלו שזה יותר מתאים להם? (לנזקקים אני משערת שזה בוודאי יותר מתאים) אין לי שום כוונה לפגוע, ומקווה שלא תתחולל מהומה עכשיו, אני קוראת כאן כל יום ומעריצה את כל הפועלים כאן, ועוזרת בדרכי אז שיהיה רק טוב לכולם, לא בריא להתרגז.

nypx

New member
איזה כייף פשוט איזה כייף ../images/Emo24.gif

אני רואה ולא מאמין כלומר למסתכל מהצד זה נראה כמו מאבקי כוח וכל אחד צועק על השני . אבל שאני מסתכל ורואה את הרוחות הפועלות ואת כולם אני פשוט נפעם מתפלא מתמוגג וכולי אושר מי היה מאמין שאנשים יריבו על לתת והרבה אז כדי לעשות סדר בדברים מבחינתי לפחות: א.אני עדיין מאוד אבל מאוד אוהב את פנינה
ב.וגם את איציק מאוד מאוד
ג.את שי המהמם והנפלא
ואת כל אלה שנמצאים כאן ולא אתחיל לפרט כדי לא לפגוע באף אחד שאותי לא הזכרת וכאלו הזכרתי רק את אלה שהיה לי דו שיח איתם של כמה שיחות ד.אני מבין את הצורך לומר מה עובר למי כדי שמישהו לא יגיד מחר מגיע אליכם ובסוף מגיע למישהו אחר,זאת פשוט אכזבה נוראית ומה עוד שמדובר בילדים. אבל הכל נעשה למען מטרה טובה ובסוף הענינים מסתדרים כולם כועסים על כולם אבל שיש כאלו מלאכים מלמעלה מסתדרים הדברים והלוואי שיגיעו ימים שנוכל להגיד לנכדים או לילדים: אתם רואים גם אנחנו השתתפנו כאן הייתי צריך להעביר כמה דברים וחיפשתי איזה 30 דקות והתעכבתי ולא ויתרתי לא שעזר לי אבל עזר לי בדבר אחד או הרבה: להבין מה אתם עושים כאן פשוט להצדיע לכולכם
ועוד מילה אחת קטנה: אני גאה מאוד להיות כאן ולהיות שייך למשפחה הזאת (מה את כל זה אני כתבתי?)

jole

New member
בוקר טוב, אני שוב מבקשת להסביר

"משתדלים" זה בדיוק מה שהמשפחות האלה שומעות השקם והערב מלשכות הרווחה, מבלי לפגוע בזכויות או בעשייה או ברגשות של עובדי הרווחה (כולל אמא שלי שהיא אחת כזו). לכן קם הפורום הזה. to get things moving אין בעיה עם לתרום בסתר. כשמישהו קורא על צורך X של משפחה, הוא יודע מי אחראי עליה, הוא יכול ליצור קשר במסרים ולומר- אני רוצה לתרום XXX למשפחה הזו ספציפית. ואין שום בעיה. כשתרומה כזו או אחרת מוצגת על גבי דפי הפורום, התורם כבר לא יהיה בסתר (לתרומה כבר נצמד ניק כזה או אחר גם אם אנחנו לא מכירים את האדם אישית) ואז התרומה פתוחה לכולם וכל רכז או מאמץ דולה את מה שהוא צריך עבור המשפחה שהוא צריך. ואז צריכים להיעשות תיאומים של זמן ומקום במסרים. אם יש משהו לתרומה ואני רושמת שהמשפחה המאומצת שלי צריכה, זהו. אין משתדלים, אותו פריט חייב להגיע לאותה משפחה, ואין שום סיבה בעולם שזה לא יקרה. לא צריכה להיות שום סיבה שאני לא אוכל לומר לאותה משפחה..יש!! השגתי לכם את X ואכן promise and deliver. ואת זה אנחנו חוזרות ומתעקשות יש לעשות על גבי דפי הפורום. כך אנחנו יכולות לעקוב אחרי הדברים שניתנים למשפחות השונות, ולעקוב אחר הצרכים הנוספים. ועוד משהו לא נעים במיוחד, אבל מה לעשות מכוון שכבר ניתקלנו בזה, רק כך נוכל לוודא שהפורום לא מנוצל ע"י אנשים שחושבים שכאן הם זכו בפיס ויכולים פשוט להושיט יד ולקחת בלי קשר לאם צריכים או לא. קשה לשמוע?? כן בהחלט, תאמיני לי שעוד יותר קשה לגלות את זה. ואת כל זה אני לא אומרת ברוגז אלא כדי להעמיד את האמת בפני כולם, לדייק, ולעשות את הטוב ביותר בצורה הנקייה ביותר.

שי ז.

New member
ברור שהמטרה של כולם טובה אבל

אם תקראי פה קצת תראי כמה אנחנו נאבקים מול בעיות שינוע. כבר קרה לנו כמה פעמים שהפכנו עולמות כדי להגיע לתורם מסוים (ולפעמים אף שילמנו בכספנו הפרטי למוביל) כדי לגלות שמישהו פנה במסרים ולקח כבר את הדברים. הבעייה היא לא עצם הלקיחה אלא עם אובדן משאבים יקרים שאין לנו. עוד לא קרה שאיציק או כל אחד אחר פנה וביקש ואמרו לו לא (אלא אם הציוד הובטח למישהו אחר).כאן בפורום כולם שווים וכולם יקבלו כל עזרה שיצטרכו אבל לא על חשבון מישהו אחר.

אלי בוקר טוב, זה בדיוק הענין

אנחנו עם כל הכבוד לתנועת תלל לא עובדים אצלהם, איציק כן, ואין ספק שיש לי כבוד רב הן לתנועה והן לאיציק אבל אניצריכה לדאוג קודם כל לאנשים שלי ככה זה כולנו כך גם איציק מאוד עוזר לנו אבל קודם לאנשים שלו, אין בעיה לשתף פעולה אבל!!!!! לשתף פעולה אומר לעשות הכל בהסכמה, וללכת למי שפעיל אצלנו ולתת לו פליירים של תלל זה לא שתוף פעולה זה נסיון לעשות בדיוק את ההיפך ולגרום למתנדב שלנו "לעבוד דירה" אז באמת עם כל הכבוד אני לא חושבת שראוי ומכובד להתנהל כך , זו דעתי,מותר לך להסכים או לא אבל זו דעתי ואת הפורום הזה ועמותה שנולדה ממנו מנהלות אנחנו המנהלות כאן ואנחנו קובעות את הכללים גם אם אתה לא אוהב אותם. וכשאנחנו תורמים משהו למשהו מתלל ראוי שהוא ידע שהתרומה הגיעה מפורום למען הקהילה ולא מתלל. וכשמשהו תורם משהו מגיע לו קרדיט ולא לתלל עם כל הכבוד להם. אני מקווה שבזה תם הדיון. פנינה

Danielle17

New member
לאיציק, אחיו וכל השאר

האמת, אני באה מעט במבוכה. בדרך כלל אני לא מבקרת בפורום, אולם זה פתוח על ידי בתי במשך כל שעות היממה. הצצתי ו"נפגעתי"... בין השיטוטים שלי ראיתי הודעה על ילדים הזקוקים לשולחן מחשב ומיד נזכרתי באחד כזה הטמון עמוק במחסן כבר שלוש שנים, והחלטתי לתיתו באופן ספונטני לגמרי - לטובת אותם ילדים. מאחר ואני לא מכירה את נפשות הפועלות, לתומי חשבתי שכל אותם אנשים נפלאים עשו יד אחת, כולם חברים בקהילה הנפלאה הזו שכוונתם אחת - לתת מעצמם - ובשל חוסר נסיוני ואולי גם מעט נאיביות - לא ערכתי הפרדה בין איציק, תל"ל או מנהלות הפורום וחבריו. צר לי לראות שאי הידיעה שלי תרמה למחלוקת ביניכם, צר לי לשמוע שהילדים אליהם מיועד השולחן לא קיבלו אותו ואני נפעמת לשמוע על ילד, שתרם את שולחן המחשב שלו עצמו, על מנת לכסות על עוגמת הנפש שנגרמה למשפחה. למרות זאת, איני מתחרטת על כך שתרמתי את השולחן למשפחה נזקקת. עוד רציתי לומר - אני אדם בעל יכולת חשיבה עצמאית - העובדה הסכמתי לקחת פיליירים מאיציק אינה מרמזת על כוונתי "לעבור מחנה" כפי שהוזכר כאן, אלא שזמן רב אני חושבת כיצד אוכל להניע ילדים, להתנדב ולתרום לזולת - כמידת יכולתם, מתוקף היותי מחנכת, ובעלון שהובא אלי יש משהו בו אוכל להיעזר, בלא כל קשר - מצטערת אם מישהו הבין לא נכון - לעמותה כזו או אחרת. בסיכומי רווח והפסד - אני הרווחתי משפחה שפנתה לתל"ל הרוויחה הילדים הקטנים שהיו זקוקים לשולחן מחשב גם הם הרוויחו וילד אחד עם לב רחב שתרם את שולחן המחשב שלו - הרוויח גם הוא - המאמינים יאמרו: את מקומו בעולם הבא ואני - תחושה של סיפוק על שיכול היה לסייע לנזקקים (בעיני תחושה עילאית) המשיכו לעשות רק טוב! גלי

גלי את ללא ספק צודקת ב-100%

וגם לאף אחד אין טענה כלפיך חלילה ואפילו לא כלפי אף אחד במישור האישי כולם כאן עושים עבודת קודש ובכללם איציק ואני מכירה אותו אישית ויודעת שהוא עושה ימים ולילות לטובת ילדים חולים הטענה היחידה כלפי איציק היא שההתנהלות לא היתה על גבי הפורום מה שהוליד את התוצאה הזו. זו הטענה היחידה וכעת אפשר לעבור הלאה. אנחנו כאן לעזור ולא על מנת להתווכח למי לעזור קודם או אחר כך. צריך להבין שכשיש ילד שמחכה ואנחנו בתחושה שאכזבנו אנחנו מתוסכלים . אני שמחה שאת רוצה לעזור ושמחה שמצאת פתרון בעלון של תלל אין בעיה עם זה וההפך הוא הנכון כל המטרה שלנו כאן זה להוסיף כמה שיותר ידים למעגל העזרה בכדי שנוכל לצמצם ככל האפשר את מעגל הנזקקים והחולים ועוד ועוד שזקוקים לנו. תודה על התרומה גלי. פנינה

שי ז.

New member
כמעט כולם הרויחו

מי שהפסיד זה כל הפעילים פה שהפסידו זמן יקר ומשאבים שאין לנו (כפי שבטח כבר הבנת כולנו עושים את הדברים תוך כדי ואחרי העבודה הרגילה שלנו, עם הרכבים הפרטיים שלנו כשכל ההוצאות יוצאות מכיסנו הפרטיים). אנחנו רצים במעט זמן שיש לנו כדי לגלות שבזבזנו את זמננו לריק ואחר כך אנחנו צריכים להסביר לילד קטן למה גם אנחנו מפרים את ההבטחות שנתנו לו. אם הכל היה מתנהל באופן גלוי השולחנות עדיין היו מגיעים ליעדם אבל בלי לגרום עוגמת נפש לאף אחד. בקשר ל"מחנות" אני לא רואה את הדברים כך. כולנו פועלים לאותה המטרה וממש לא אכפת לי מי מקבל קרדיט (כל עוד שהתורם עצמו מקבל את ההכרה והתודה לה הוא ראוי). כל הצלחה של איציק בעזרה לנזקק היא גם הצלחה שלנו ולהיפך כי אנחנו פועלים לאותה המטרה אבל כדי שנוכל לעזור אחד לשני אנחנו חייבים שקיפות מלאה של הפעולות שלנו כדי למנוע כפילויות ובזבוז משאבים.

רותם111

New member
היות ואת ביקשת שאסוף ממך את השולחן

אוכל ביום שישי, נשמח באותה ההזדמנות לאסוף גם את השולחן מחשב. אנא ממך רק תקפידי שהוא אכן יהיה שם לאיסוף כי אני מארגנת את איסוף ופיזור למשפחה שמחכה לדברים ביום שישי.

למעלה