אתה לא מחכה לתשובה מפנינה אולם
לאור העובדה שההודעה נמצאת כאן אני מרשה לעצמי לענות לך. הכל טוב ויפה, כולנו פועלים למען משפחות נזקקות ורוצים להיטיב עם מי שסביבנו, א ב ל !!!! ההודעה של פנינה מאד במקומה . יותר מידי פעמים בזמן האחרון עמדנו נבוכים ומבוישים מול נזקקים בדיוק בגלל הסיבות שפנינה ציינה. של דברים שעוברים במסרים, ציוד שלא מעודכן, דברים שהיו מיועדים ל-X והגיעו ל-Y. אנשים שלא נמצאים בפורום באופן קבוע ולא מתעכבים לבדוק מי עובד איך ורק נכנסים כדי לתרום לא ממש שמים לב. הם מציעים, ומישהו מגיע לקחת מבחינתם הם השיגו את מבוקשם. היום , יותר מתמיד, במיוחד לאור העובדה שהפורום הזה הוליד עמותה, יש לנו אחריות כלפי תורמים ונזקקים כאחד. לא פעם אמרנו בפירוש שאנחנו יותר משמחות לתת כתף לכל עמותה, אבל בהתחשב בעובדה שלכל עמותה יש את המשאבים שלה לא ייתכן שעמותה אחת תבוא ותיקח על חשבון עמותה אחרת. ואני לא מדברת תחרות ילדים למי יש יותר גדול ..... אבל כמו שאתה לא תעריך שנגיע לתורם של תל"ל וניקח משהו שאמור להגיע לאחת המשפחות שבאחריותכם גם אנחנו לא מעריכות כשזה קורה כאן. אתה לא היית צריך לעמוד מול אמא שחיכתה למקרר ופינת אוכל שהודיעו לה שנמצאים בדרך אליה מתורם שמסר את זה ספציפית לה, ולגלות שבועיים אחר כך שזה נמסר "בטעות?" למשפחה אחרת. או מול הילדים שיודעים שהגעת השולחן לביתם הוא רק עיניין של זמן כי הוא ישנו ומחכה להם ואוטוטו יאיר השחר, ולגלות שהוא נמסר למשפחה אחרת. נזקקת ככל שתהיה...אתה יודע מה? את אותם הילדים זה לא מעניין משפחה אחרת, ילדים (ובמיוחד במצב שלהם) חיים קודם כל את המצוקה המיידית שלהם. אני לא מצפה מהם לחשוב...נו טוב... העיקר שזה הגיע למי שזקוק לזה באמת. ועל זה אנחנו מתריעות השקם והערב. אני מבקשת לומר חד משמעית, ועד כמה שאני לא אוהבת לעשות את זה, אבל מתוך הסמכות שלנו כמנהלות הפורום, והעובדה שאנחנו נוגעים פה בח י י ם של אנשים, אנחנו חייבות להיות מסוגלות ע"י דיפדוף בדפי הפורום לדעת כל דבר לאן הלך. אם אני רואה פריט X שנתרם אני צריכה להיות מסוגלת לשים את האצבע ולומר- הוא הלך לX לY או ל Z. אלה הכללים שלנו וזו לא הפעם הראשונה שאנחנו מדברות על זה, ומי שרוצה לקחת חלק במה שאנחנו עושים כאן מתבקש להתנהל על פי כללי הבית הזה. אני לא חושבת שזו בקשה מוגזמת.