שלום לכולם!!!!- שאלה:

Danielle17

New member
שלום לכולם!!!!- שאלה:

חזרתי מהחופשה, לפני שנסעתי הייתה כאן בקשה למישהי שתשגיח על ילד שעבר ניתוח באיכילוב, משום שאמו ילדה לאחרונה תאומים, והיא רצה ממקום למקום- זה עדיין אקטואלי? תודה!

רותם111

New member
ברוכה השווה, אני מחכה לתשובה ממך

לגבי שולחן המחשב. שלחתי לך מסר. משכית זקוקה לו עבור התאומים.

איציק78

New member
כן

תצרי איתי בבקשה קשר אני יביא לך את המס' של האמא. תשלחי בבקשה את המס' שלך במסר.

Danielle17

New member
באים היום לקחת מאיתנו את השולחן,

אבל מה עם הילד החולה? עדין מחפשים מישהו שיהיה איתו?

רותם111

New member
איציק כתב לך שצריכים עזרה עם הילד

זה בשרשור הזה. נפתח במילה "כן".

איציק 78 נמסר לי הרגע שאספת את

השולחן מאצל דניאל אני מבינה שאתה בדרכך איתו לגבעת זאב למשכית שכן יש 2 ילדים תאומים שממתינים לשולחן, אני מאוד מקווה שזו המטרה שלשמה היית אצל דניאל ולא בתיאום על גבי הפורום כמו שכולם מתבקשים לעשותאלא בתיאום במסרים משום מה אתה בוחר פעם אחר פעם לא לעבוד לפי הכללים שאנחנו מציבים כאן אני מבקשת ממך בפעם המי יודע כמה אנא ממך הכל על גבי הפורום ולא במסרים במסרים אך ורק טלפונים וכתובות לתיאום!!!!!! איציק אנא ממך אנחנו רוצים אותך בין שורותינו אבל לא בכל מחיר. אתה עובד מול ילדים חולים ואתה יודע מה זה ילד שמחכה ולא מקבל. אני מצטערת שאני קשוחה אבל גם לסבלנות שלי יש גבול. פנינה

מ ש כ י ת

New member
../images/Emo124.gif איציק78../images/Emo124.gif

מחכה לתשובה על שולחן המחשב, הבטחתי לתאומים שיש לי שולחן בשבילם...

איציק78

New member
אני אולי יוכל להעביר את השולחן מחר

לי-ם ואני באתי אליה בגלל משהו אחר ובכלל לא קשור להודעה כאן אני באתי בגלל הודעה אחרת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=954&msgid=37009185 וכאן ההודעה ואל היה רשום כלום על ילידם חולים.

איציק78

New member
השולחן נמצא בפ"ת צריך שינוע בשבילו

חשבתי שאני יוכל להעביר אותו אבל אני כבר עברתי אותו למשפחה שמאוד צריכה אותה מי שרוצה אותו שיפנה אלי במסר. ויקבל עליו פרטים.

איציק אנחנו לא נקח ממשפחה שקבלה

תרומה שום דבר, אבל אני מבקשת בעתיד תעשה הכל על גבי הפורום ובתאום איתי. פנינה

מ ש כ י ת

New member
חייבת לומר לך מילה nypx

נכון שפנינה עצבנית קצת אבל אני חושבת שדי בצדק, השולחן נתרם לתאומים בהם אני מטפלת, התקשרתי לתאם העברה ואמרו לי שאיציק לקח אותו בשביל להעביר אותו אלי, בלי תיאום ובלי כלום, התפלאתי אבל קיוויתי שיגיע אלי לבסוף (למרות שמודיעין זה רבע שעה ממני ויכלתי לאסוף בעצמי), עכשיו כשאני רואה שאיציק העביר את זה למשפחה אחרת זה קצת חורה לי, אני הבטחתי לילדים את השולחן, אלה ילדים בני 5 במצב התפתחותי ירוד ומצב סוציו אקונומי על הפנים, גם ההורים עצמם עם פיגור קל + פיגור התפתחותי, והמחשב בשבילם זה ממש צורך. כרגע המחשב על הרצפה ליד הקיר ואי אפשר להשתמש בו, אין שולחן אחר בבית מלבד שולחן המטבח שמשמש לאוכל. אני שמחה שהשולחן הלך למי שזקוק לו אבל דברים כאלו צריך לתאם, אנחנו לא נראים טוב בקטע הזה, לא בעיני התורמים ולא בעיני המשפחות הנזקקות. איך אמרה לי היום אם המשפחה, כן, כולם מבטיחים אבל ת'כלס אין. זה צבט לי את הלב עד דמעות והרגשתי שבא לי לקבור את עצמי, כל כך רציתי לשמח אותם. תאמין לי אם היתה לי אפשרות הייתי הולכת וקונה להם. אז אין בעיה, כמו שאמרתי לתורמת, העיקר שזה הלך למישהו שזקוק אבל יש דרך לעשות דברים ומצטערת מאד, זו לא הדרך

איציק78

New member
אני עוד לא

אולי עוד חצי אני ירגע לאחר שאני יקבל תשובה מחבר לגבי שולחן אחר.

שלום פנינה

אני אח של איציק לאחר שראית את ההודעה שלך ידוע לי שיש מסרים וכל דבר של צעקות וגידופים את יכולה לפנות במסר ולא בכללי, וזה מראה משהו מאוד מפריע גם לתורמים וידוע לי שאחי הולך לתורם מהפורום הוא אומר שהוא אוסוף את הדברים לתנועת תל"ל ולא לאנשי מהפורום, אני במקרה יודע שלמשפחה שהוא הלך היום הוא דיבר עם האמא ואמר לה שהוא מתנועת תל"ל ואפילו הביאה לה עלונים של הכוח שבך. אני לא מחכה לתשובה אלא קחי את זה לצומת ליבך אליהו

jole

New member
אתה לא מחכה לתשובה מפנינה אולם

לאור העובדה שההודעה נמצאת כאן אני מרשה לעצמי לענות לך. הכל טוב ויפה, כולנו פועלים למען משפחות נזקקות ורוצים להיטיב עם מי שסביבנו, א ב ל !!!! ההודעה של פנינה מאד במקומה . יותר מידי פעמים בזמן האחרון עמדנו נבוכים ומבוישים מול נזקקים בדיוק בגלל הסיבות שפנינה ציינה. של דברים שעוברים במסרים, ציוד שלא מעודכן, דברים שהיו מיועדים ל-X והגיעו ל-Y. אנשים שלא נמצאים בפורום באופן קבוע ולא מתעכבים לבדוק מי עובד איך ורק נכנסים כדי לתרום לא ממש שמים לב. הם מציעים, ומישהו מגיע לקחת מבחינתם הם השיגו את מבוקשם. היום , יותר מתמיד, במיוחד לאור העובדה שהפורום הזה הוליד עמותה, יש לנו אחריות כלפי תורמים ונזקקים כאחד. לא פעם אמרנו בפירוש שאנחנו יותר משמחות לתת כתף לכל עמותה, אבל בהתחשב בעובדה שלכל עמותה יש את המשאבים שלה לא ייתכן שעמותה אחת תבוא ותיקח על חשבון עמותה אחרת. ואני לא מדברת תחרות ילדים למי יש יותר גדול ..... אבל כמו שאתה לא תעריך שנגיע לתורם של תל"ל וניקח משהו שאמור להגיע לאחת המשפחות שבאחריותכם גם אנחנו לא מעריכות כשזה קורה כאן. אתה לא היית צריך לעמוד מול אמא שחיכתה למקרר ופינת אוכל שהודיעו לה שנמצאים בדרך אליה מתורם שמסר את זה ספציפית לה, ולגלות שבועיים אחר כך שזה נמסר "בטעות?" למשפחה אחרת. או מול הילדים שיודעים שהגעת השולחן לביתם הוא רק עיניין של זמן כי הוא ישנו ומחכה להם ואוטוטו יאיר השחר, ולגלות שהוא נמסר למשפחה אחרת. נזקקת ככל שתהיה...אתה יודע מה? את אותם הילדים זה לא מעניין משפחה אחרת, ילדים (ובמיוחד במצב שלהם) חיים קודם כל את המצוקה המיידית שלהם. אני לא מצפה מהם לחשוב...נו טוב... העיקר שזה הגיע למי שזקוק לזה באמת. ועל זה אנחנו מתריעות השקם והערב. אני מבקשת לומר חד משמעית, ועד כמה שאני לא אוהבת לעשות את זה, אבל מתוך הסמכות שלנו כמנהלות הפורום, והעובדה שאנחנו נוגעים פה בח י י ם של אנשים, אנחנו חייבות להיות מסוגלות ע"י דיפדוף בדפי הפורום לדעת כל דבר לאן הלך. אם אני רואה פריט X שנתרם אני צריכה להיות מסוגלת לשים את האצבע ולומר- הוא הלך לX לY או ל Z. אלה הכללים שלנו וזו לא הפעם הראשונה שאנחנו מדברות על זה, ומי שרוצה לקחת חלק במה שאנחנו עושים כאן מתבקש להתנהל על פי כללי הבית הזה. אני לא חושבת שזו בקשה מוגזמת.

למעלה