שלום לכולם!! שאלה...

77מישמש

New member
שלום לכולם!! שאלה...

אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה או לא, בכל אופן, אני רק רוצה לשאול אם מישהו יודע מה קרה לנימרוד (שיקלר) והבודדים, אם מישהו זוכר מי אלה... למה הם נעלמו? הם היו טובים... חברה שלי ואני עדיין שומעות אותם וכשהם התחילו אנחנו היינו בכיתה ו' או ז'...
בבקשה תגיבו... יום טוב!

הם לא נעלמו!

גם אני שמעתי ושומעת אותם. הם לא נעלמו. הם לא מחדשים המון, אבל עדיין יש להם הופעות וכאלה.

77מישמש

New member
ואללה??

הם עדיין מופיעים? איך אפשר להגיע לפרסום על ההופעות? יש שירים חדשים? זאת אומרת, חוץ ממה שיש ברשימת שיקלר? תודה על התגובה...

../images/Emo13.gif

אני אשלח לך לוח הופעות. כשאני אמצא:) אני כבר לא מתעדכנת בהם, הם מאוד לא מפורסמים כבר, וקצת קשה לעקוב אחריהם ככה. אני אעדכן אתך במה שאני אגלה

בקשה../images/Emo6.gif

הפורום של נמרוד לב (נמרוד והבודדים) אני בטוחה שהם יוכלו לסק לך תשובות יותר טובות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=454

נמרוד לב ונמרוד והבודדים ../images/Emo110.gif

זה ממש לא אותו דבר ואם אני לא טועה, הפורום הזה מת כבר הרבה זמן...

נימרוד לב ונימרוד והבודדים...

לא קשור . נימרוד מהבודדים שמו הוא נימרוד שיקלר (כמו שם הדיסק "רשימת שיקלר") ונימרוד והבודדים התפרקו בערך בשנת 98-99 .

m a r l o

New member
ואם כבר מזכירים

את נמרוד לב , יש לו תוכנית ברדיו צפון שבו הוא משמיע אחלה רוק, מהסוג שלא שומעים בדרך כלל ברדיו. בכל יום שבת בין 10 ל-12 בלילה קוראים לתוכנית הסינדיקט של נמרוד לב ברגיו צפון 104.5. שווה למי שאוהב מוסיקה אמיתית.

למעלה