שלום לכולם...שאלה

18עינת

New member
שלום לכולם...שאלה

יש לי מטופלת בת 3 שהרופאים ממליצים לאמא לנתח אותה באזניים ולשים לה כפתורים. זוהי ילדה עם היסטוריה של אסטמות וייצור מוגבר של ליחה קרה אשר מטופלת כבר תקופה ארוכה בדיקור בהצלחה. האם ידוע לכם אם טיפול בעזרת דיקור יכול לעזור ליצור "חור" בעור התוף על מנת לשחרר את הנוזלים התקועים שם(עקב הנוזלים יש ירידה בשמיעה).?אם יש עוד טכניקות שעוזרות מלבד דיקור אני אשמח לשמוע המון תודה ושבוע טוב, עינת

חור בעזרת דיקור לא ניתן ליצור.

אך בהרבה מאוד מקרים ניתן לעזור, ע"י יצירת תנועה של הנוזלים, או יבושם. עיסוי מסביב לאוזן, [ניתן להדריך גם את ההורים לבצע בבית] עם התמקדות בנקודות Si, SJ, GB + דיקור של נקודות מתמירות, מסלקות ומניעות לחות ומכוונות לאוזן, עם חיזוק האיברים המעורבים, בתוספת פורמולת צמחים מתאימה, שתסייע ליבש, להניע ולנקז, יעשו את העבודה. שיהיה בהצלחה. שירי.

יסלחו לי הקנאים אבל...

ניתוח כפתורים הוא ניתוח פשוט ביותר, אולי אפילו ה-פשוט ביותר. במאזן העובדות ומהכרות אישית עם הבעיה הנ"ל, הייתי חושב על טובת הילדה שבינתיים לא שומעת כמעט ובמקום לגדול ולהתבגר עם בעיות שמיעה (ועם פחד מהרפואה - דבר שבד"כ אנחנו מקבלים מהרבה מאוד רופאים... פחד שמקורו בבורות בתחום שלנו) תגדל כמו ילדה רגילה. אני לא מכיר פרוטוקולים של דיקור שיכולים לעזור בצורה יעילה ומהירה כמו הניתוח הנ"ל. אם טובת המטופלת שלך אל מול עינייך לדעתי יהיה נכון שתמליצי להוריה לברר עוד על הניתוח ומנתחים מומלצים ולעבור אותו. שוב, אני מדבר מהכרות אישית עם הבעיה שנפתרה בעזרת הרפואה המערבית. צריך לדעת שלא תמיד אנחנו יכולים לעזור כמוהם, כמו שהם צריכים לדעת את ההפך.

אחוזי ההצלחה של הניתוח

בפעם האחרונה שקראתי על הנושא, לא גבוהים במיוחד. לדעתי צריך לנסות הכל לפני ניתוח, גם אם הוא נחשב פשוט.

למעלה