שלום לכולם. שאלה קטנה

רון 199

New member
שלום לכולם. שאלה קטנה

אחותי קנתה מחשב נייד של LG S55 ומובנה בו שימוש לאינטרנט אלחוטי. אז ככה א. איך משתמשים באינטרנט ב. האם אני צריך בשביל האינטרנט איזה חיבור או שזה מובנה בפנים
 

magic omer

New member
שוב אני, אז אפשר לקבל הסבר איך

בR50e אני מתחברת? זה לא מזהה לי רשת, עשיתי את מה שהמליצו לי וזה לא עבד. וקראתי היכנשהו לפני הרבה עמודים בפורום שבגלל של- IBM יש משהו פנימי (כמו שכתוב גם בלינק שצירפת) אז צריך לבטל אותו או את זה של הwindows. אני די הדיוטה בתחום אז בבקשה אם אפשר הסבר קל :)
 

Jan22

New member
יש לך בתחתית המסך מצד שמאל אייקון

של התחברות לאנטרנט ,בדרך כלל מוגדר בתור Wireless Network Connection אם את לא רואה את האייקון ,כנסי לStart - Settings - Network Connections ותבדקי אם מוגדר שם הWireless ,במידה ולא מוגדר - תגדירי חדש דרך Create A New Connection .
 

magic omer

New member
יש לי את האייקון אבל יש עליו X

ענו לי והציעו למחק את הproxy, אני אנסה את זה. מה אתה אומר?
 

Jan22

New member
האייקון קיים כלומר הWireless מוגדר

תעשי Refresh Network List וכך הוא בעצם מחפש נקודות חמות הקרובות אלייך . במידה וזה לא עובד ,יכול להיות שפשוט אין נקודות ליידך ומה שאפשר לעשות כדי לוודא שהכל תקין ,זה לקפוץ לסניף מקדונלדס / מלונות קרובים ולבדוק אם הוא מתחבר ,אם לא אז יש להגדיר מחדש את ההגדרות .
 
למעלה