שלום לכולם - שאלה על סי++

שלום לכולם - שאלה על סי++

אני יודע כבר לתכנת בסי++ לסביבת דוס, עכיו אני רוצה לעבור לתיכנות בוינדוס ויש לי כמה שאלות: איזה סביבה עדיפה? borland c++ builder / visual c? מה הדרך הכי קלה ללמוד סי++ לוינדוס? ושאלה אחרונה: אמרתם פה לפני כן שכתבו את וינדוס בסי אבל איך וינדוס 95 היה עם כ"כ הרבה גרפיקה אם לא היה אז את כל הויזואל סי++ וכל הסביבות הגרפיו האלו? איך כתבו עם סי שיודעת רק טקסט סביבה גרפית? תודה מראש.

nahsh

New member
טוב, ההנחה שלך לא נכונה.

C נהדרת עם גרפיקה.

מוכן להרחיב קצת יותר?

אני יודע שהיא נהדרת עם גרפיקה השאלה שלי היא איך אני יכול לתכנת עם סי לווינדוס מבלי לעבור סביבת עבודה? אבל אם חייבים לעבור סביבת עבודה אז איזו סביבה הכי מומלצת?

ihovav

New member
לדעתי - תעבוד עם הוויזואל

תמיד עדיף המקור על פני החיקוי, והוויזואל הוא המקור אני אישית לא מכיר את הבורלנד - אבל אני יודע שאין דבר שאתה לא יכול לעשות בוויזואל ויש לו את הכלי הכי חזק למתכנת בווינדוז (ה MSDN)

Decoder

New member
תגובה

בקשר לסביבת העבודה המומלצת: תראה אני בעיקרון מעדיף את בורלנד c++, אבל למתחיל שרוצה ללמוד דרך הרשת הייתי ממליץ לעבוד בסביבת הויזואל c++ זאת מהסיבה הפשוטה שיש יותר מידע ויותר אנשים כותבים דרך הסביבה - כלומר יותר קודי מקור מותאמות לשפה, במקרים מסויימים. ישנם מעריצים מושבעים (כמוני) שישארו עם בורלנד תמיד, אך כמו שאמרתי לפעמים יותר עדיף, במקרים מסויימים, להשתמש בסביבה אחרת. ׁולא יזיק להפחית את השימוש בתוכנות פונופול
) בקשר לחלונות 95: למעשה סביבת ויזואל c++ קיימת משנת 1992 או 93 אז ככה שהסביבה הייתה קיימת אז. בכל אופן, זה עניין בסיסי, כל קומפלייר שמכבד את עצמו בגירסת 32 ביט יכול להתאים לכתיבת תוכניות לסביבה הגרפית. את הבסיס תבין כאשר תתחיל ללמוד על הסביבה
(חבל לבזבז פה שורות להסבר)

למעלה