שלום לכולם - שאלה לבנות.

s0uljacker

New member
במקומך

לא הייתי שואל שאלות / מעלה השערות טרם עברו 24 שעות...לפחות מה שכן ככל שעובר הזמן (אחרי שעבר לפחות יום)- קטנים הסיכויים שיחזור אליך (אבל בהחלט אפשרי), כמובן שזה רק מתוך היכרות...עם עצמי

dudusch

New member
שלום חמודה! ../images/Emo24.gif

אז איך היה להרגיש כמו יעל אבקסיס?
קודם כל, חוץ מלהפתיע את עצמך בטח הפתעת גם אותו... ואולי הוא גם לא יתקשר... אבל שום דבר לא ישנה את העובדה שעשית משהו ענק בקשר היותך לבד. וכמו שעשית מעשה לא הגיוני זה (שאני אתחיל? בהטייה פולנית כבדה), את יכולה לעשות עוד כ"כ הרבה דברים! מדהים לחשוב מה את יכולה לעשות
איני יכול לקחת אחריות על אחרים, אבל אני הייתי לכל הפחות ממש מעריך אותך ולו רק מהסיבה הזו. אבל, תני לו זמן, אולי יתעשת, ואם לא, הלאה, צריך ללכת הלאה שרה פעם אילנית...ואל תשכחי, כולנו איתך!

dianah

New member
גם אני רוצה להגיב ../images/Emo13.gif

חמודה חמודה, עוד דיעה נשית למגוון הדיעות שכבר קיבלת כאן... מניסיוני העדכני ביותר, אני התחלתי עם החבר הנוכחי שלי.... ולא - מעולם לא התחלתי עם בחורים. אולי כי לא הייתי צריכה, אולי מביישנות, אולי ממיליון ואחת סיבות אחרות, אבל הפעם החלטתי לנסות, מתוך בטחון בעצמי והבנה שמ-ק-ס-י-מ-ו-ם הוא יגיד לא, ועולמי לא ממש יתפרק בגלל זה, אולי אהיה עצובה ומבואסת קלות, אבל החלטתי שהוא שווה את הניסיון הזה
ורצית לדעת מהם אחוזי ההצלחה בעניין? אז עד עכשיו (טפו טפו טפו חמסה חמסה
) יש 100 אחוזי הצלחה
אני יודעת (כמעט בוודאות) שהוא לא היה מנסה צעד ראשון כלפיי ורק בזכות הפסאודו-תעוזה שלי אנחנו כרגע ביחד ונפלא לנו. לגבי המקרה שלך, זה שאת עשית את הצעד הראשון כלפי הבחור המדובר, זה נפלא עבורך וגם אם הוא לא יתקשר (אחרי שכל משחקי המונדיאל למיניהם יסתיימו..
), אז זה לא יהיה נורא, ואל תתני לדבר כזה למנוע ממך מלנסות שוב במקרה אחרם שתפגשי מישהו ששוה לקחת את "הסיכון" הזה ולהתחיל איתו בעצמך. אין בכך שום פחיתותכבוד, ואותם חששות שעוברים עלייך בניסיונות התחלה שכאלה, עוברים גם על בנים
ובכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה
ענק

ליאן.

New member
האאאא.....איזה כיףףף

ואולי אם כבר, ספרי לנו את כל הפרטים ?... איך התחלת איתו, איפה זה היה, מה הוא אמר ואיך הגיב ?.. והרי לך הזמנה מיוחדת להתפקדות.

enicegirl

New member
תתחילי!! יש בחורים שמחכים לזה!!

גם אני עם החבר הנוכחי התחלתי אבל די בעקיפין, התיידדנו ופשוט נהיינו חברים עם הזמן כי שנינו רצינו אחד את השני. זה למעשה הבחור השני שזה קורה לי איתו. תדעי לך שיש בחורים שהם ביישנים ומחכים לזה שתתחילי איתם. יש אחוזי הצלחה, לפחות במקרה שלי ושל דיאנה אז... שחקי אותה!!! GO 4 IT GIRL!!
אפרת

חמודה25

New member
אני לא יודעת אבל....

כמו שמאיר שיטרית אומר אבל הפעם בלשון נקבה אני יכולה לנסות

dudusch

New member
אם תסמיקי, לא תספיקי...../images/Emo99.gif

חמודה שלי נחמדה, את לא צריה להיראות כמו צנונית מאודה
אז אזרי אומץ, ויאללה לפעולה. יש בזה תחושה חוזרת של הקלה... האדרנלין זורם, הלב בכוח פועם, וגם אם זה לא יהיה אנוכי, נשמח כולנו הכי הכי, לשמוע על הצלחתך, ועל מה את רוצה מאהבתך! יום נפלא לה לה...

חמודה25

New member
אמממממ

טוב לא יודעת מה יצא מזה אבל תן לי אמצעי שנדבר באופן פרטי

למעלה