שלום לכולם! שאלה חשובה:)

Ever Dream

New member
שלום לכולם! שאלה חשובה:)

קוריאם לי הילה, ושנה הבאה אני עולה לי"ב.. לצערי הרב אין אצלנו בישוב קן של השמו"ץ אבל אני רוצה נורא להצטרף לתנועה. אז השאלה שלי היא כזאת..: שווה לי להצטרף בכיתה י"ב ואם שווה לי לסוע לעיר הקרובה כדי להצטרף לקן?

Markusha1

New member
לדעתי את ממש צריכה ללכת ולנסות...

את גם בטח גרה בישרש או קרוב לשם נכון?... הייתי מציע לך ללכת ולנסות כי זאת ממש חוייה :D

Markusha1

New member
למה?..

הייתי שם כמה פעמים... לא הכי מעניין אבל מקום שקט כזה... אנשים נחמדים וחבר טוב שלי שגר שם :D

jast

New member
אני חושבת..

שכדאי לך מאוד לנסות.. גם אם זה רק שנה, ואולי תמשיכי בתנועה ואז זה אפילו יותר טוב

Ever Dream

New member
שהם כבר קיימים..

ואני הפסדתי לפחות שני סמינרי גרעינים. נניח ואני כן רוצה לנסות, את מי אני אמורה לידע?

jast

New member
:/

אני חושבת שכדאי שתשאלי מישהו שמבין יותר ממני

TheBlackFairy

New member
הם עוד לא קיימים../images/Emo60.gif

בסוכות יהיה לנו טיול/סמינר בו יחלקו אותנו לקבוצות המשך- גרעינים
.

Rontzi

New member
יש גם חבר'ה שעושים שנת שירות למרות

יש גם חבר'ה שעושים שנת שירות (= י"ג = קומנר , מק"ק) למרות שבחיים לא היו בשמו"ץ... אם אתה מחליט שאתה רוצה לצאת לשנת שירות נותנים לך חוברת עם אפשריות... ויש אנשים שהשמו"ץ מתאים להם למרות שלא היו חברים בתנועה ...

more mor

New member
עכשיו זה הזמן!!!

מהר מהר להצטרף..זה בדיוק הזמן! התהליך של קבוצות ההמשך עוד לא התחיל (וזה קבוצות המשך ולא גרעינים). יש עוד שנה שלמה בפתח! ועוד את כל הטיולים והסמינרים של הקיץ..!!!

Yaldooonet

New member
ברור ששווה לך!

ואני לא אומרת את זה כי אני בתנועה, אלא כי אם זה חשוב לך אז תעשי את זה. וזה חשוב לך. אחרת לא היית רוצה להצטרף לתנועה בי"ב. גרעינים עוד אין, גם קב' המשך לא, וגם אם היו זה לא ביג דיל, אפשר להצטרף. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה, ולקליטה מהירה יותר- אתר שכבת פלך. (שכבת י"א בשומר הצעיר. עוד מעט י"ב)

Ever Dream

New member
תודה תודה!:)

איך אני יוצרת קשר עם הקומונרים של קן רחובות?

למעלה