שלום לכולם, שאלה אפשר?

little late

New member
שלום לכולם, שאלה אפשר?

קודם כל אני חושבת שהפורום הזה ממש חשוב! (במיוחד לאישה כמוני- עם פוטנציאל לבלאגן..) אז בהצלחה רבה שיהיה! אני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפה, ואשמח לעזרה: כיצד אני אמורה לכבד נעלי ספורט? עדיף עם בגדים נוספים במכונה? או סתם סמרטוט? או לכבס אותן לבד במכונה (דבר שנראה לי מופרך כי הן יכולות להידפק מהתוף). אמממ יש לי עוד שאלה קצרה והתשובה אמורה להיות ארוכה... אני עוברת דירה בעוד שבועיים, מחפשת טיפים בעניין. (אנחנו סה"כ זוג ללא ילדים כך שזה לא אמור להיות מבצע קשה- אבל בכ"ז אני טיפה לחוצה מהעניין) במה הכי חשוב להתחיל באריזה? ובכלל- כל תגובה תעזור. תודה רבה ושבת שלום ומבורך!!

נירה63

New member
אני מכבסת נעלים מכל סוג שהוא

ביחד במכונה. אתמול בלילה הכנסתי כמה זוגות נעלים(ספורט נעלי בית סניקרס) ועשיתי חצי מכונה. כמובן שב- 30 מעלות לא יותר. יצאו כחדשות. ולגבי מעבר ואריזה, תתחילי בבגדי קיץ ובדברים שאינך זקוקה להם כעת, ועל כל ארגז כתבי בטוש מה יש בארגז. אני ממליצה להכין דף ובו כתבי את מספרי הארגזים ומה יש בכל ארגז, שכן במעבר לא תשכחי שום ארגז ותדעי האם כל הארגזים הגיעו ליעדם או שבדרך נעלמו חלילה ...כך אני עשיתי במעבר דירה שלי. אחרי הדברים שאינך משתמשת עברי למצעים ולמגבות ארזי והשאירי לך כמה שאת אמורה להשתמש עד שתעזבו את הדירה, אחר כך כלי מטבח, השאירי לך כמה צלחות כוסות והשאר הופ לארגז..... לאט לאט ובנחישות.... ולא פחות חשוב לדעתי, מה שאינך צריכה אל תקחי איתך....שימי בארגז אחר את כל הדברים שאינך זקוקה יותר ותתרמי, כנסי לפורום נתינה מהלב ישמחו לדברים וגם לך יהיה מקום יותר וגם המקבל ישמח. בהצלחה רבה לכם.

little late

New member
ראשית כל תודה על התגובה המהירה!../images/Emo140.gif

שנית, לגבי הנעליים: יש לי רק זוג אחד לכבס, אז לעשותו לבד בכל זאת? ולגבי המעבר- נתת לי רעיון מצויין, אני בהחלט איישם!
סידרת לי את הראש...

מכבסת אותם עם כביסה רגילה (רק לדאוג

שאין על הנעל שאריות בוץ או עלים...כמו בנעלי ילדים ).אין הבדל בעיני בין נעלים מלוכלכות או מכנסיים שחזרו מקרב בוץ.....

מדבקות על הקופסאות בכמה צבעים

תקני מדבקות גדולות במספר צבעים ותדביקי על הקופסאות ששיכות לחדר שינה הדביקי למשל בצבע אדום על הקופסאות של המטבח צבע אחר וכ``נל על כל מה ששיך לחדר מסוים, תסבירי לפועלים שכל הקופסאות עם הצבע האדום לחדר הזה והצבע השני לחדר השני וכך למטבח וכו` וכך יוצא שכל הקופסאות ששיכות למקום מסוים מגיעות ישירות לאן שצריך ואז הרבה יותר קל לפרוק . בהצלחה !

מעבר דירה

להתחיל לארוז דבריםש אינם בשימוש כרגע (בגדי קיץ, ספרים) ואז לעבור לדברים שאינם בשימוש יום יומי. על כל קרטון לכתוב בגדול לאיזה חדר הוא מיועד ומה יש בתוכו כדי לדעת איך לסדר ולפרוק במקום החדש. להשאיר ארגז אחד לדברים אחרונים של יום המעבר -( ספלים לקפה של הבוקר, מברשות שיניים ומשחה וכדומה) להכין ארגז אחד לדברים שאינך צריכה ולא רוצה להעביר אותם איתך - תמיד יהיה מי שישמח לקבל תרומה. והעיקר - תהנו, אני מאוד אוהבת לעבור דירות.

למעלה