שלום לכולם, רציתי ל...

חרדותית

New member
שלום לכולם, רציתי ל...

לשתף אתכם ואשמח לקבל תגובות, אז כך. יש לי קושי במציאת בן זוג שיתאים לי,אני בחורה פתוחה למדתי בסמינר מעולה לא חסר לי שום דבר מבחינה חיצונית,מבינה ענין ועובדת במקום מעולה. הבעיה שלי שחשוב לי בחור פתוח אבל חרדי לא בגלל מוסכמות או לחץ חברתי אלא כיוון שזו החלטה והבנה שלו שזו הדרך הנכונה בשבילו וזו הדרך שבה ילך וירגיש מאושר ויחד עם זאת חשובה לי פתיחות כמו שציינתי כבר, מעבר לזה חשוב לי בחור בוגר וחכם בעל מידות וכו`... למה אני מציינת את כל זה? ... כי התגרשתי לפני שנה כמעט... ואני לא יודעת על מה להתפשר...מאד קשה לי להתפשר על הדברים שצינתי שאלו הם העקרונות שלי,אני לא יודעת אם זה המקום הנכון ואם בטאתי את עצמי כפי שאני מרגישה אבל אולי יש כאן אנשים שמכירים את הענין או סתם יוכלו להגיב כצופים מהצד,אני מתנצלת על האריכות,אשמח לתגובות, (דרך אגב אני בתחילת שנות העשרים ואין לי ילדים ככה שאצל גרושים זה יתרון)

לא חושב שאת יכולה להתפשר.

ציינת פה דברים שהם אבן דרך באישיותו של האדם. או שיש לו את זה או שאין לו את זה. דווקא את, שהיית בסרט וראית כמה חשובה ההתאמה לא יכולה להרשות לעצמך להתפשר. כמו שציינת את בחורה צעירה ללא ילדים, אז זה לא סוף העולם. יהיה לך קצת יותר קשה מאשר לי, אבל עדיין זו לא סיבה להתפשר על מה שציינת. את יכולה להתפשר על מראה, על כסף, על דברים שפחות משמעותיים. מחזק את ידייך.

השוק של הגרושים לצערינו מלא...

ד` יעזור לך שתמצאי בלי להוריד את רף הדרישות שלך.

למעלה