שלום לכולם רציתי לשתף

שלום לכולם רציתי לשתף

אתכם כי אולי כאן אהיה מובנת יותר ואמצא תשובות או אפילו מענה ע"י הקשבתכם... אולי זה ישמע מטופש לאנשים מסויימים אבל אני אדם שמאוד מושפע מהאנרגיות של האנשים סביבי. זה לא חייב להיות אנשים שממש פיסית לידי.. זה יכול להיות מישהו שאני מדברת איתו בטלפון... אני מרגישה הרבה דברים אבל קשה לי כשאני מרגישה שרוצים שיהיה לי "לא טוב". אני מנסה למצוא את המילים המתאימות לתאר ושלא יהיו קיצוניות או מוגזמות מידי. יש אנשים שאני פשוט מרגישה מהם שלא טוב להם שטוב לי. יכול להיות בתחום מסוים בחיים שלי או באופן כללי. ואז אני נכנסת עם עצמי למערבולת של - האם אני פראנואידית עד כדי כך? וזה לא שאני חושבת שהם יושבים וחושבים עלי או מתכננים וכדומה זה פשוט מה שאני מרגישה. דוגמא אני יכולה לתת על חברה שהיא אינה חברה כפי שפירוש המילה נתפס, ואני ממש מנסה להוריד את מינון השיחות והשיתוף איתה. אני מקבלת ממנה כאלה אנרגיות שליליות שאחרי השיחה האחרונה הרגשתי שאני צריכה להדליק נרות ולבקש ששום דבר לא ידבק בי. ואני לא יודעת אם כל זה אומר שאני ממש משוגעת ואם אני זו שבעצם נותנת לה את הכח להכאיב לי בעצם זה שאני מייחסת לה חשיבות? מה אתם אומרים?

רגישות מקסימה

הרבה פעמים זה קורה ממקום של אהבה, שאנחנו מאד מושפעים מהרגשות של אחרים כלפינו. אחד הדברים הראשונים שעובדים עליהם כשמכשירים מטפל, זה באמת לשמור על הריחוק הזה, לאהוב בלי לתת לשום רגש מצד האחר "להפוך" אותנו... נשמע שזה יכול להוסיף הרבה יציבות לחיים שלך... לא?

o n m y w a y

New member
יותר מאוחר או מחר

אני אתייחס לדברייך ואתן לך תרגיל אנרגטי שיכול לעזור לך.

o n m y w a y

New member
אני מתחייב מחדש

אני מצטער אני מאד עסוק ולא יכולתי להתפנות. כרגע אני מאד עייף, אני רוצה לישון. אך מחר יום רביעי בערב אני אתייחס במלוא צומת הלב. לילה טוב.

קשה לי לענות ככה, בכתב...

אני מציעה לך או למצוא מדריך שילווה אותך, או לקנות ספר טוב וממש להתחייב לדרך שהוא מציע. יש ספר מצויין בעברית שנקרא "לאלף את השדון", אם אני לא טועה...

סמיילון

New member
לו הייתי במקומך

הייתי מתחיל ככה: - בודק את המזוזה - לפני השינה מפזר קמח מסביב למיטה (אם בבוקר תראי תוצאות כתבי כאן ואמשיך) זה בנוגע לנוכחות שאת חשה עם קשר ישיר לפחדים.

o n m y w a y

New member
נגינה קסומה.

אני שמח שיכולתי להתפנות על מנת לנסות ולהאיר בעזרתך כמובן, את הסיבות שבגינן את מוותרת על כוחך ומגישה אותו לכל מען דבעי. אגב אני בטוח שאותו הדבר קורה לך גם עם חיות. קודם כל עלייך להבין שאת מוותרת על כוחך, ואת זה נראה לי שאת קולטת כבר... האם את מבינה את ההשלכות? אחת ההצעות הראשונות שיש לי לתת לך היא לכתוב, כל מה שעולה לך בנושא זה תשאלי את עצמך שאלות כגון: מהו הרווח שיש לי כתוצאה מוויתור על הכוח שלי? מה יקרה אם אני אפסיק לרצות אנשים? אולי יכעסו עליי? אולי יפנו לי גב? האם אני מפחדת מדחייה? ואם כן, האם אני לא מרגישה כבר דחוייה? את מבינה שהדוגמאות למינהן אינן חשובות כלל? לא משנה מה קרה בכל סיטואציה, מה שמשנה זה מדוע אני בוחרת לוותר על עצמי? האם אני מאמינה שמגיע לי? אם לא מדוע? אם כן, מה אני עושה על מנת ליישם את האמונה הזו? את צריכה להבין משהו, אינך יכולה לתת לה את הכוח על מנת להכאיב לך, זו אינטרפטציה לא נכונה של מהלך פנימי שלך בינך לבין עצמך. את מכאיבה לעצמך! את משתמשת בחברתך על מנת להעניש את עצמך. האם את יכולה להתחבר למה שרשמתי כרגע? או שזה נורא מכעיס אותך? היא איננה עושה דבר! הדפוס לא שייך לחברתך אלא אלייך. אוקיי מכאן את צריכה להמשיך לבד, עלייך להבין כמה דברים בינך לבין עצמך מה שיעזור לך הוא רישום יום יומי של שלושה דפים ללא שפיטה והתערבות כל מה שעולה! דפיי פוליו כן? כל יום, שלושה חודשים, אני מבטיח שאת תבחיני בשינוי תוך פחות משלושה שבועות. חשבתי לתת לך תרגיל אנרגטי, אך קודם כל לדעתי עלייך להתחיל להוריד תובנות כלפי מטה על מנת שתוכלי להבין מהי אחריות אישית ואיך מישמיים אותה הלכה למעשה ומדוע. הרישום מקרקע את המחשבות והרגשות ונותן להן ביטוי פיזי דבר המאפשר לנו להשתמש "בחומר" על מנת לשנות...

לא הבנתי

למה אתה מתכוון בלוותר על הכח שלי? האם אתה מתכוון שאני משליכה עניינים אישיים שיש לי עם עצמי כלפי אותה חברה? לא כ"כ ירדתי לסוף דעתך ואשמח אם תוכל להסביר את עצמך יותר טוב. תודה נגינה קסומה

o n m y w a y

New member
אם כל

אחד וכל מישהו ולא משנה מי אפילו שהוא לא נמצא לידך יכול לגרום לך לחוש באופן מסויים ללא שליטה שלך וללא יכולת להרגיש בהתאם למה שאת מרגישה, אז היכן נמצא הכוח שלך? האם את יכולה לומר לא? האם את יכולה להפסיק לרצות אנשים? הרי את מעידה על עצמך שאת כעלה נידף ברוח, איזה כוח יש לעלה? האם את מבינה שעצם זה שאת לא יכולה להחליט שאת מביאה את עצמך כמו שאת ללא פחד מדחייה או חשש מעימותים, או כל סיבה שונה אחרת,אין זה משנה.כל עוד את לא עומדת על שלך (ויודעת מהו זה שלך מלכתחילה),= חוסר יכולת לשנות=חוסר כוח לפעול... מדוע המיקוד שלך הוא באנשים אחרים? מדוע את מוותרת על הרגשות הלגיטימיים שלך? עבור מה את עושה זאת? אני מקווה שהפעם אני יותר מובן. אם דבריי אינם נוגעים לך, ונשמעים לך זרים לחלוטין, אז ייתכן ואני טועה או שלא רואה נכון, זה לא משנה, דלגי הלאה. אך אם יש אמת שמהדהדת לך בדבריי בדקי עם עצמך ע"י השאלות שהצגתי לך ודרך מענה עליהן באופן אישי בינך לבין עצמך על מנת לברר נושא זה לעומקו. אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

יכול להיות שיש משהו בזה

אני צריכה לחשוב על זה...אני לא בטוחה שזה קשור למקרה שציינתי בהודעה המקורית תודה נגינה

Artanis

New member
סליחה שאני מתערבת בגסות כזו...אבל...

ואולי אין לי פה דריכת רגל (זו הפעם הראשונה..שלום כולם...) אני חוששת שonmyway צודק. שאת מוותרת על הכח שלך...הכוונה היא שברגע שאת חוששת או מרגישה רע "בגלל" מישהו שאיתו את מדברת או מרגישה מרחוק...בעצם...המישהו הזה לא יכול ליטול אליו את הרגישות והייחודיות שלך אלא אם ויתרת עליה מראש על ידי כך ש"הרגשת רע". הבחירה היא שלך מה לעשות עם התחושות האלה...בין אם להבין שאת מי שאת ומי שירצה אותך יקבל אותך ויאהב אותך ללא תנאי (פחד מאיבוד אהבה למשל) או האם את חיה במצב הנוכחי...ובסופו של דבר "תתרוקני". בעצם המישהו הזה עושה לך טובה בכך שהוא משקף לך את העובדה הזו (שאת מוותרת על כוחך) וזה נובע מפחד כזה או אחר.

למעלה