תודה אסף
לאישה שמטפלת בי, יש המון תעודות על הקיר. כתוב שם. רפואה סינית טאאוינה(שאני לא יודעת מה זה) שיאצו. רפסולוגיה היא שכנה שלי,כמה בתים ממני. ואנחנו בעיקר בענייני חתולים. אני יודעת שהיא עוסקת ברפואה משלימה. לפני שבוע.בשבת. שכאבי הגב שלי התעצמו( יש תור למומחה גב רק שבוע הבא) הלכתי אליה לקנות משחה הומאופטית,לשכך את הכאבים. היא אמרה לי לשכב כדי למרוח לי את המשחה. ואז הרגשתי מן זרמים כאלה, לא נבהלתי,(אני לא מאלה שצועקים) אמרתי לה,לא ,לא נעים לי יום שבת היום. בקיצור,עד הערב הייתה לי הקלה עצומה. שאלתי אותה. מה זה הייה כי אני בן אדם סקרן ואוהב ללמוד. אז היא אמרה שזה פאצ'י פאצ'י ולא הרבה מכירים את זה. אני מאמינה בה מכל הלב. רק אתמול הלכתי לטיפול. כי, התאפשר לי מבחינה כספית . אני לא אוהבת להיות חייבת אגורה לאף אחד. הייתי אצלה,מ1230 עד 1500 כל הקטע של השכמות,הייה תפוס לי אימים חוץ מכאבי הגב הנוראים האלה. אז היא עשתה לי מה שאתה מתאר. פשוט העברית שלה לא מספיק טובה. לכן,היא לא פירטה. הדגשתי בפניה שאני מאמינה בה רק אוהבת לדעת מה עושים לי. עכשיו ,יש לי הקלה בגב. אני בביית חודשיים מחלה.אתה מאמין? עד ששלחו אותי לבדיקות וכו'. רק בסי טי גילו את הבעייה. ב L 1 יש אוסטואופריט גדול הלוחץ על השק. ב L2 שינויים ניווניים עם שחיקה של דיסק. השאלה הראשונה שלי אליה הייתה? האם זה הטיפול רק לכאבים או שייפתור את הבעייה. היא אמרה שיפתור את הבעייה. סליחה על ההשתפכות. אני רגילה לעבוד ואני כבר חודשיים בביית עם קושי נוראי לבצע דברים,אפילו לפשוט חולצה קשה לי. עד לפני,אני פשוט הייתי סוס עבודה. אני לא הייתי מסוגלת לשבת רגע,מין היפראקטיבית כזו. ורוצה להמשיך להיות סוסה. המון תודה אסף