שלום לכולם - רגליים

hila125

New member
שלום לכולם - רגליים

היי חבר'ה.. ברצוני לשתף אותכם בסידרת רישומים של רגליים .. אשמח לתגובות.. מכל סוג

coach miriam

New member
הילה איזה יופי

עבודה מרשימה ורעיון מגניב בגלל השחור לבן והקונטרסט מזכיר לי את הצילומים של מיפלת'ורפ ושל אדוארד ווסטון

grayart

New member
בגללך בסוף עוד יהיה לי פטיש לרגליים...

אהבתי גם את הרגליים שהעלת לפני כמה שבועות... חבל"ז !!!!!

hila125

New member
תודה רבה..

רציתי לשאול איזה הרגשה הרישומים מעבירים לכם... כי לי הם מעבירים הרבה מאוד קור וצמרמורת אבל מהצד השני הרבה מאוד רגש. אני רוצה לדעת אם הצלחתי להעביר את מה שניסיתי..

simon5570

New member
הרישומים שלך מעבירים הרגשת קור...

בדידות וניכור אורבני. ויש הרגשה שהרקדנית אומללה וסובלת. לי אישית יש בעיה עם רישומים שנעשים בעזרת צילום. נכון שאת מתגברת בעזרת הצילום על הבעיה האנטומית שביצירת כף רגל מאוזנת ופרופורציונלית אבל בו בזמן את מאבדת את הרוח של הרישום. לעניות דעתי עדיף לרשום מהמציאות אפילו בהקרבת הפרופרציה האנטומית. בסופו של דבר הרישום יצא יותר חיי והמתבונן "ירגיש" את הציור בלי המחיצה של הצילום. אבל שוב זו רק דעתי האישית. ושיהיה לך בהצלחה כמובן.

hila125

New member
תשובה..

שלום ותודה על התגובה.. אבל יש לך טעות. הרגלים שציירתי הם לא של רקדנית.. הם הרגליים שלי אשר ציירתי מתוך התבוננות בהן ולא מתוך צילום. אומנם היה לי מאוד קשה לשבת בתנוכה מסויימת הרבה זמן בלי לזוז וכבר כאב לי הגוף אבל אני חושבת שהתוצאה הייתה שווה את זה. ושוב הרישומים לא נעשו מתוך צילום אלא מתוך התבוננות ברגלי שלי.

SHOOGIE

New member
-תגובה מסוג כלשהוא-

הבחירות בקומפוזיציה מאוד מעניינות, אפילו כהתחלה של סדרה מפותחת יותר. הפרופורציה משכנעת והטכניקה לא מקורית במיוחד אבל יפה בעיניי. הרקע השחור יוצר עניין כיפי וחי לרישום. הצילום נוראי ולא מחמיא לעבודה, לא ברור האם הגוונים הכחולים והחומים צוירו על ידיך או שנוצרו בטעות בשל הצילום בתנאים לא נכונים. עבודה יפה בעיניי, אשמח לראות צילום טוב שלה, או את המקור כמובן

SHOOGIE

New member
אני מתנצל שלא התייחסתי לאספקטים שמעבר..

אבל העבודה בהחלט קשה ומעוררת הרבה שאלות בעיניי על יחס לבני אדם ותפיסתינו את הגוף שלנו בסביבה.

למעלה