שלום לכולם, קראו ועזרו.

sdfg24

New member
שלום לכולם, קראו ועזרו.

כרגע מצאתי את הפורום הזה.... אני המום! בדרך כלל אנשים בארץ לא יודעים מה זה "דובים" או שלא מבינים מה יפה בזה. אני בן 24 ותמיד אהבתי את היופי הזה. כל כך הרבה דברים עוברים לי בראש שאני רוצה לומר ולשאול: איפה ניתן להכיר ולהפגש עם דובים\מבוגרים\מלאים (לא סאונה)? מה דעתכם על הסאונות בתל אביב? האם אתם עושים מפגשים? האם תרשו לצעירים יותר, שמעוניינים להכיר, להצטרף? אני רואה שאתם מציגים פה תמונות. משום מה, לא ראיתי תמונות של ה"דוב" המפורסם בעולם (החביב עלי) ג'אק ראדקליף? שמעתם עליו? אם תרצו אני אשלח כמה תמונות. יש לי רגישות מיוחדת לזקנים לבנים מלאים (לא ארוכים), משהו פה מכיר את ההרגשה הזו? שלחתי לכם תמונה של ג'אק. זהו בינתיים, לילה דוב, ארז [email protected]

what212

New member
בתור מעריץ די גדול של ג'ק

אני מודה... אין לי את התמונה הזאת... אני צריך להתבייש בעצמי... :) אני אוסיף אותה עכשיו לאוסף

sdfg24

New member
שיהיה לך לבריאות

יש לי המון תמונות, סדרות של תמונות, ואת כל הסרטים שלו חוץ מאחד. אני מבטיח לך שלא ראית עוד הרבה. נראה אותך משיג את הוידאו שהוא עשה ל"בוטץ' באר" ואת הסרטים של "בראש גרייק מדיה"? התמונה הזו מהשער של המגזין "BEAR" של "בראש גרייק", ויש לי אותה מלאה ואת הסדרה. אם יש למישהו את הסרט האחרון שלו "הארד מאכאניקס" אני אשמח לשתף משהו בתמורה.

what212

New member
הא הא!

דווקא את הסרט האחרון יש לי
לפחות במשהו אני יכול להגיד שיש לי יותר ממך :) למרות שאני מעדיף את הסרטים הראשונים שלו יותר...

sdfg24

New member
בן 24, מחפש מבוגר\מלא\דוב.

שכחתי להציג את עצמי, אני בן 24, סטונדט מראשון לציון. גובה 1.83, 80 קג, נראה טוב מאוד(לא "דוב"), אני חברותי, מנומס, נקי, ועדין. אינני מעוניין לצאת מן הארון, אני מחפש חבר ספציפי כדי שנוכל להנות יחד מדי פעם. שילחו לי מייל והציגו את עצמכם ואולי ונחליף תמונות. ארז. הינה כתובת המייל שלי: [email protected]

sdfg24

New member
שלום דובי, בן כמה?

בן כמה? גובה? משקל? אני מוכן להחליף תמונות או שתתאר את עצמך. עדיף שתשלח לי מייל [email protected]

stefan10

New member
אני בן 38 שמן ויפה

לא מזוקן אבל מפנק ,מענג,מרגש וחריף שכל יש לי גם כרטיס באטרף עם תמונה תחת הכינוי "בלדד"

mountain0goat

New member
או הו! רדקליף אדיר

דווקא אין לי מאיפה להשיג את הסרטים האלה אבל הוא באמת אחלה דוב. רק לידע כללי יש גם זמר אחד בשם KENDALL (אם אתם מכירים) שהוא דוב ששר על נושאים שקשורים בהומואים ודובים. (בתמונה הוא משמאל)

gdiel

New member
אני גם משוגע על דוב כזה

היי אני צעיר ורענן רזה וחלק שמחפש בנרות גברים כאלו ואפשר למצוא אותם במגזר החרדי או במגזר כומר נוצרי אשמח אם יהיה לך איזה דבר כזה לשדך לי שלח לי במייל פרטים [email protected] תודה ולאתראות

אני דוב

אני דוב ומחר בערב דרך העבודה אני במלון בירושלים ומחפש חבר ללילה , נקי עדין שרוצה לפנק ולהתפנק

למעלה