שלום לכולם- קסדות

שלום לכולם- קסדות

אני קונה מתנה לאחי הקטן שרוכב אני רוצה לקנות לו קסדת רכיבה טובה ראיתי באתר של הרוכב שהמחירים הם בין 225-400 לקסדות עם תקן ובאתר של חמד לחי 160 לקסדה תקנית הוא רק התחיל לרכב ואני דיי בדילמה אם כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף. מצד שני חשוב שהקסדה תהיה טובה ובתור אחת שרכבה פעם אין כמו קסדה טובה משלך אשמח להמלצות והאם יש חנויות נוספות

SapirElias

New member
את רוכשת באינטרנט? או קרוב בחנות קרובה

אלייך? אגב הקסדה של חמד בסדר..:) ובאתר של SOOS יש קסדות עם תקן במבצע ב135 (אולי כבר לא) זה נשמע לי קצת מוזר.. אבל שווה בדיקה

לא החלטתי דרך איפה

חשוב לי אבל שזאת תהיה חנות מוכרת במידה שלא יתאים יהיה אפשר להחליף אני אבדוק לגבי האתר שאמרת אני לא ממש מבינה מה ההבדלים וכמה המחיר הוא באמת מראה על איכות בזמנו, שרכבתי קניתי את הקסדה בחו"ל אבל אני לא זוכרת מה היה המחיר

Ariel39

New member
רציתי לשאול בדיוק את אותה שאלה.

כי בחווה שאני רוכבת בה יש רק קסדה אחת בגודל שלי (57), והיא מתפרקת לחלוטין ואני לא רואה איתה כלום. אז מה זה בעצם קסדה תקנית? כמה אמורה לעלות אחת כזאת? ואם יש כמה חברות מובילות בקסדות, מה ההבדלים ביניהן?

The Rush Hour

New member
קסדות

שלום קסדות מגיעות במגוון סוגים ומחירים. לפני שבוחרים קסדה, רצוי להגדיר מראש כמה נקודות: -תקציב -סגנון רכיבה -תכיפות השימוש לסגנונות רכיבה שונים, מתאימות קסדות שונות. לרוכב מתחיל, תספיק בדרך כלל קסדה פשוטה. לוודא קיום תו תקן, ולקנות. רוכבים מתקדמים יותר, כבר צריכים לבחון יותר לעומק את הצרכים שלהם. לא הייתי ממליצה להתאמן בקפיצות עם קסדה פשוטה, ולא הייתי קונה קסדת מירוצים אם אני מתכוונת להתחרות בדרסאז'... בכל מקרה, חשוב מאוד למדוד את הקסדה לפני הקניה, או, אם מדובר בהפתעה, לסכם מראש עם החנות, שניתן יהיה להחליף מידה במקרה של חוסר התאמה. קסדה שאינה מתאימה, לא תעשה את עבודתה ברגע האמת... ולזו שרוכבת עם קסדה מתפרקת - מהר להחליף בחדשה. קסדה ישנה מאבדת את התכונות שלה, ולא תשמור לך על הראש. לכל קסדה יש "תאריך תפוגה" שמוגדר ע"י היצרן. שימוש ארוך יותר - סיכון מיותר. זה הראש שלכם. לא לחסוך. נועה

JuSt A d i

New member
אממ

לדעתי הקסות הבאות יתאימו לו 3 target=_blank>23&name=קסדת%3 target=_blank>20מגן%3 target=_blank>20תקנית target=_blank>1 3 target=_blank>2 3 באיזזה חווה הוא רוכב? יש אפשרות גם להזמין דרך החווה

JuSt A d i

New member
התחרפנה לי ההודעה

לדעתי אחת מהקסות הבאות תתאים לו ראשונה שניה שלישית משומה עם מספרים לא הולך חחח לגבי הבדלים, בסוגים הפשוטים לא מאמינה שיש, חחח אולי עם תקן ובלי תקן חחח ההבדלים מתחילים בקסדות הרציניות באיזה חווה הוא רוכב? ניתן להזמין בד,כ גם דרך החווה

JuSt A d i

New member
אוקיי

בימנו אפשר להזמין מהאינטרנט והכל טוב =] ל"רוכב" יש גם ניידת ציוד שמגיעה לכל הארץ

למעלה