שלום לכולם. קלפטון...

WhiteSnake 85

New member
שלום לכולם. קלפטון...

אז ככה. מזמן לא הייתי בפורום, שלא לדבר על שהגתי בו. יש לי שאלה ברשותכם, יש את הסרט שנקרא COMMUNION, או משהו כזה. המנגינה הראשית בסרט הולחנה ע"י אריק קלפטון וקטעי הגיטרה בה מבוצעים ע"יו. מישהו יודע איך קוראים ליצירה? תודה רבה.

LadyG

New member
למיטב ידיעתי

ובערבון מוגבל המנגינה הראשית כפי שהגדרת, שאותה אכן הלחין קלפטון נקראת כשם הסרט Communion. את פסקול הסרט אין אפשרות להשיג (עוד פעם למיטב ידיעתי) ויש בו קטעי מוסיקה נוספים, שלא נכתבו ע"י קלפטון. הסרט לטעמי, לא משהו.

WhiteSnake 85

New member
גם לדעתי

גם אני חושב שהסרט טיפה מאעפן וקצת מוזר וחסר מוסר השכל או מסר נורמלי. פשוט לא הייתה לך פעם התחושה שאת רואה סרט בשביל המוזיקה? ע"ע הסרט "school's out". חיפשתי את המנגינה כשם הסרט ובכל זאת לא מצאתי... לא נורא. אפרופו קלפטון, למישהו יש משהו מומלץ להציע לי שלו? אני מדבר על תקופת הפסיכדליה בעיקר, פחות שירים רגועים ושלווים. כמו "חדר לבן","ליילה" ועוד. נגינה שעוד מקושרת איכשהו לסגנון של קצפת, אבל עדיין של קלפטון בלבד.

האמת

הייתי שמח להמליץ על אלבום אולפן של קלפטון מתקופת הסולו שבה הוא עושה מה שעשה בקריים ובליינד פיית' (או בהופעות של דרק והדומינוס) אבל האמת היא שאין כזה, מה שכן, אתה מוזמן לנסות את זה

למעלה