שלום לכולם.. קודם כל..

מירי 20

New member
שלום לכולם.. קודם כל..

אני רוצה לשבח על הפורום המוצלח שעונה כמעט על כל השאלות האפשריות... ועכשיו לשאלה קטנה משלי.. התכנון הוא לטוס לקראת סוף אוגוסט לתיאלנד, נפאל הודו בסדר הזה. לגבי תיאלנד אנ סגורה על עצמי, גם נפאל אך עם הודו אני קצת מולבלת נגיע להודו לקראת אמצע אוקטובר הבנתי שהדרום הוא המומלץ בתקופה זו אני שואלת אחרי נחיתה בדלהי לאן אני ממשיכהחשבתי אולי לכיוון רגיסטאן , ורנסי בומבי וגואה ושם לסיים, הבעיה היא שיש לנו בערך חודש ושבועיים אז אם יש מקום שאפר לוותר עליו ובכלל מה יש לעשות בכל מקום על מה להתעכב ועל מה אפשר לדלג.. עצות תגובות יתקבלו בברכה, אני נוסעת עם בן זוגי וכן אני יודעת שחודש ו.. זה לא מספיק אבל זה מה יש... אנחנו בקטע של נופים מקומות יפים קצת מסיבות חופים, תרבות מקומות חשובים וכו..

שלום לום לום

טוב רק תרשי לי לברך אותך על החלטה נכונה לכלול את הודו בטיול שלך נתחיל מזה שתכנסי לפה יש גם את הכפר אורצ'ה שהוא מקום שכמעט אין בו תיירים ושם אפשר לראות את ההודו האמיתית והלא ממוסחרת כמובן לא לוותר בשום פנים ואופן על וראנסי שבה יש את נהר הגנגס המפורסם מה שעוד מומלץ זה לקחת מדריך טיולים (לונלי פלנט הכי מומלץ) לשבת לקרוא קצת לדפדף לראות מה מעניין יותר ומה פחות אולי באותו הזמן יהיה פסטיבל שלא תרצו לפםספס ובאמת שלא כדאי לכם לפספס פסטיבל אם אתם כבר שם אמנם אתם רק לחודש אבל עדיין תוכלו לנצל אותו בצורה הטובה ביותר. ולסיום רק אומר "אבל חודש זה לא מספיק"
ערב טוב

למעלה