שלום לכולם! צריכה עזרה!!

שלום לכולם! צריכה עזרה!!

אשאל זאת כך, יש לי איזו בעיה ביחסים שתמיד חוזרת על עצמה בכל קשר שאני נמצאת בו וזה גם מה שבסוף גורם לסיום הקשר. זה פאק אישי שלי שתמיד דופק לי את היחסים בכל פעם מחדש. עכשיו, פגשתי מישהו שכבר בהתחלה זיהה את השריטה שלי והצביע עליה, ודי הבהיר לי שהוא לא עובד ככה ולא מתכוון לקבל את זה ולסבול את זה. השאלה היא, האם הייתם ממשיכים בקשר הזה, שהוא טוב ובריא בסך הכל, כשאתם מבינים שלא תוכלו לבטא את הבעיה הכי עמוקה שלכם ביחסים? או שזו בעצם הזדמנות מצויינת לנסות להתגבר על השריטה, כי לא משאירים לך ברירה בעצם, ואתם באמת תשמחו להיפטר מהדפוס הזה או לפחות לנסות? מה דעתכם? אני ממש קרועה מהעניין הזה... ואני גם לא יודעת אם אצליח בכלל להתגבר על הבעיה שלי וזה גורם לי לחשוב אם בכלל יש טעם לנסות.

לא ציינת מה הבעייה,

ודווקא בשל כך יש לי תחושה שזו בעייה מעברך שחוזרת אלייך בפלש, ומשבשת אותך לחלוטין. לפני הפתרון ראוי להבין אם זו הבעייה, ואם היא נובעת ממה שאני חושב.

לי נראה שכבר החלטת

את יודעת שהדפוס הזה הוא שהורס את מערכות היחסים שלך. והנה בא בחור שהכל איתו נפלא פרט לכך שהוא דורש ממך להתמודד מיד, כבר עכשיו, עם הסוגיה המדוברת. את כנראה מאוד רוצה להתמודד איתה מצד אחד, ומצד שני מסרבת לצאת מאזור הנוחות שלך. הצעתי? תישארי עם הבחור. גם אם מהקשר איתו לא תצא זוגיות ארוכת טווח - ההתמודדות שלך תקדם אותך למקום שבו את רוצה להיות. למרום שבו את יכולה לקיים מערכות יחסים ללא הדפוס הקבוע שלך שמפנצ'ר. יש לך בן זוג חד הבחנה. אם תחשבי על ההבחנות האלו כנראה שתצמחי ותגיעי למקומות שאת באמת רוצה להיות בהם(זה כמובן לא אומר שכל מה שהוא אומר נכון בהכרח. את זה את צריכה להחליט).

מסכים עם הקודמת..לעשות ואח"כ להבין

"נעשה.....ונשמע" להדבק לחדש בכל הכוח להשתנות ע"י עשיה עשיה עשיה בעוד חודשיים תהיי חדשה בהצלחה ולעבודה

למעלה