שלום לכולם - צריכה עזרה

אינצה

New member
שלום לכולם - צריכה עזרה

יש לי אתגר קטן בשבילכם אני מחפשת שיר כלשהו שיענה על הדרישות הבאות 1. אלמותי - לא משהו שהיום כולם אוהבים ומחר אף אחד לא יזכור 2. שיהיה קשור לאהבה מהצד החיובי (לא לב שבור וכו´) 3. שתהיה התפתחות מוזיקלית בשיר כך שבתחילה הוא יהיה שקט ובהמשך קיצבי למה אני צריכה שיר כזה? לקליפ קצר שאני עושה על החתונה שלי תודה רבה

dido - take my hand

לא ממש מוכר, לא יצא כסינגל לחנויות מתחיל שקט ונגמר קצבי - שיר מעולה

risha

New member
בהחלט שיר נהדר

קניצי את הדיסק שלה בכלל בשביל THANKU ודווקא זה אחד השירים שאני שומעת פחות! שיר מעולה!

קודם כל מזל טוב.....

מתי את מתחתנת? ועכשיו להמלצות: seal-kiss from a rose frankie vallie-Cant Take My Eyes Off Of You ועכשיו לשירים טיפה ישנים אבל רומנטים....מתאימים בול למה שאת צריכה the shirelles-dedicated to the one i love platters-only you paul anka-put your head on my shoulder יש לי עוד הההההההממממממוווווווווווןןןןןןןןןן בעתם הישנים אולי קצת איטיים אבל אני חושבת שהם יתאימו אבל יש לי עוד שירים אם את רוצה או צריכה

roychu

New member
בקשר לאוקסיג´ן

היא צודקת! שיר מדהים, ובאמת מתאים 100% אחוז למה שביקשת

Charlotte

New member
אני לא מאמינה....

שמישהו פה מכיר את השיר הזה!!

אינצה

New member
תודה רבה - לא את כל השירים

אני מכירה, אז אני רצה לחפש ולשמוע ההצעות הנוספות שקיבלתי היו: DON´T STOP ME NOW - של קווין FINALLY IT´S HAPPENED TO ME - מתוך פרסיליה I BELONG TO YOU - של לני קרביץ אם אתם נזכרים בשירים אחרים, אני אשמח להצעות נוספות ולכל המתעניינים, החתונה היתה ב-16 באוקטובר והדבר היחיד שמפריד בינינו לבין קבלת הוידאו הוא בחירת השיר, אז כדאי לבחור כבר...

roychu

New member
למה לא?

אני חשבתי שהוא די מוכר... ראית את הקליפ שלו? קליפ מאד יפה

Charlotte

New member
כן.....

יש לי אותו על דיסק, על הסינגל של Snow, באמת קליפ יפה. יש לי גם את הדיסק שלהם, אחד הטובים שאי-פעם שמעתי.

epitaph

New member
נסי את...

Love is in the air
אם את מחפשת שירים קיטשיים להחריד שמדברים על אהבה אז הלהקה kiss מתמחים בזה,תורידי את השירים: Forever I was made for loving you Every time I look at you ויש עוד כמה אם תירצי שלהם שיסבירו לך את הטענה הקודמת שלי. עוד כמה שירים שיכולים לעזור לך:(שיר/להקה) Madness - It must be love Queen - Crazy Little Thing Called Love אלה השירים שאני מצליח לחשוב עליהם כרגע...

למעלה