שלום לכולם צריכה עזרה

שלום לכולם צריכה עזרה

ביום רביעי הקרוב אני צריכה לארח קרוב ל 7 אנשים לארוחת ערב אשמח לקבל מכם מתכונים לסלטים מרוקאים. ועוד כמה דברים תודה על העזרה

kobi 27

New member
היי ליאת

את יכולה להכין חצילים מטוגנים. את יכולה להכין חצילים עם טחינה או מיונז לבחירתך. סלט סלק אדום סלט מבושל (מטבוחה) סלטים חיים גם טוב סלט גזר את יכולה לשלב עם זה כאפריטיף סיגרים או פסטלים (אפילו מוכנים שרק לטגן) אם את צריכה עוד מידע רק תשאלי

מרק חריירה {מקוסקוס}

מרק משי- אל חריירה/ נילי .ש. החומרים הדרושים: בשר בקר שומני במקצת- חתוך לקוביות 2 עצמות מח 3/4 כוס עדשים (אחרי השרייה במים- לילה) 1 כוס חומוס (אחרי השרייה במים- לילה) 3 כפות קמח 1 לימון סחוט 6 גבעולי סלרי 1 עגבנייה 2 בצלים 1/2 חבילת פטרוזיליה 1/2חבילת כוסברה פלפל שחור 1/2 כפית כורכום מלח אופן ההכנה: חותכים את הסלרי , העגבנייה והבצלים לריבועים. מכניסים לסיר מרק ומאדים במשך רבע שעה על להבה גדולה- כל הזמן לערבב. מוסיפים לתערובת זו את העדשים , החומוס, התבלינים, העצמות והבשר וממלאים מים, כמעט עד הסוף. מרתיחים את כל המרכיבים ומנמיכים את הלהבה. ממשיכים לבשל כשעתיים. לאחר השעתיים- מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה. מבשלים עוד כרבע שעה .לקראת הסוף מוסיפים את הלימון ואת הקמח כשהוא מעורבב עם חצי כוס מים. חשוב לערבב היטב כשמוסיפים את הקמח, שלא יווצרו גושים. בתאבון

שרונהה

New member
מממממממ תודההההה../images/Emo140.gif

אין כמו המרק הזה ביום חורפי קר

שרונהה

New member
דליושששששש המרק הזה משו משו

כשאמי ז"ל היתה מכינה אותו, זו היתה חגיגה של ממש בשבילנו... אין עוד כזה מרק בכל העולם כולו.... אבל לפני המרק, אני אזמין אותך לאכול קוסקוס מרוקאי אמיתי

דליה נס

New member
../images/Emo24.gif שרונה ../images/Emo24.gif

כבוד רב, ועונג רב הוא לי לקבל הזמנה כזו מימך יקרה שלי. וסחנאה, אמיתית את עושה גם ? וג'באן גם ? וריבת חצילים גם ? וי וי מה עשיתי לך עכשו.

למעלה