שלום לכולם צריך עזרה

orell

New member
שלום לכולם צריך עזרה

כרגע יש לי מאזדה 6 2004 אני רוצה למכור אותה ולעשות טרייד אין, ז"א החלפה(או למכור רגיל) ולקנות ג'יפ. אני מחפש או סאניונג רקסטון או קאיה סורנטו או יונדאי טראקאן(אני מחפש רכב בין השנים 2003 ל2004). אני מחפש רכב שהוא גם חזק גם ביצועים טובים לשטח וגם לכביש וגם מפנק האם מישהו יכול לעזור לי? איזה רכב אתפם ממליצים? ובכלל יש כאן מישהו שרוצה לקנות מאזדה 6? או מכיר מישהו? או מכיר מישהו שרוצה לעשות החלפה על אחד הרכבים שהזכרתי כאן?? אשמח לתשובה תודה והמשך יום טוב

denver101

New member
נראה כאילו אתה חושש מהמכירה של הרכב

בא אני יגלה לך סוד קטן יש שוק מטורף למזדה 6 לא יודע כמה שווה המזדה אבל בכסף הזה תחפש לפי דעתי טיוטה לנד קרוזר אפילו אם זה לרדת כמה שנים אבל זה לעלות באיכות וזה גיפ אמין מאוד!!!

orell

New member
האוטו שלי שווה 106 אבל בגלל שהוא...

אבל בגלל שהוא רכב השכרה אז השוק הישראלי מתיחסים אליו כמו זבל הציעו לי עד עכשיו הכי הרבה 85 ומה לעשות אני לא יכול להרשות לעצמי רכב שעולה 160 אלף שקל וישחטו לי תתחת בביטוח אז אני מעדיף לקנות רכב נחמד כמו סאניונג רקסטון או קאיה סורנטו או יונדאי טראקאן.. שבביטוח הם סבבה וגם המחיר סביר השאלה היא איזה מהם לקנות... ובגלל זה אני שואל אותכם כי אתם מכירים ואני לא מבין בשיט בג'יפים. אזאיזה מה3 האלה שרשמתי הכי עדיף לקנות?

למעלה