שלום לכולם.. צריך ייעוץ..

maor13

New member
שלום לכולם.. צריך ייעוץ..

שלום... ידידה שלי הולכת לפנימייה אמ.. בשם "כפר-פינס"... הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר... יודע... לייעץ... טוב או לא... מספיק דתי... וכו'... לאיזה סוגי בניאדם זה מתאים ... וכו'... תודה מראש! נ.ב: ופנימייה לבנים? אני מדבר מכיתות ט'...

אני לא מכיר...

ועכשיו השרשור של המפגש ירד לעמוד השני

איילת כ

New member
תמשיך את המשחק

בעמ' השני. ניתן עדיין לכתוב, בואו ננצל את הזמן אז יאללה תעבור לעמ' השני..

במקרה אני שמעתי

ב"ה זה פנימיה/אולפנה מעולה כל שנה מלא בנות מנסות להתקבל לשם ורק כמה מתקבלות !!! הרמה הדתית שם היא מעולה (ככה שמעתי )

lali37

New member
מוריה (למה כל השמות תפוסים)

לומדת שם... בכל מקרה, זאת נחשבת פנימיה מעולה עם רמה דתית גבוהה

tamarhp

New member
כבר ענו לך..

לאולפנא בכפר פינס יש שם טוב והיא נחשבת אחת האולפנות הטובות בארץ. אישית, העדפתי להישאר באולפנית שלי למרות שגם האולפנא די קרובה אלינו.

eviv

New member
הדתימטר חוזר שנית...

אוי כמה כיף שלא נשכחה אופן מדידת הדתיות... אני הייתי נותן לפנימייה ציון של 7.7 מתוך8 מסולם הדתימטר D:

קיפיק

New member
פחחחחחח....דתימטר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif גדול..

אביב, כמה שזה נכון (ומרגיז..!!) התכונה החברתית הבולטת אצלנו של "דתימטר"... לראות כמה כל אחד "שווה" ו"עומד" ע"פי קריטריונים מסויימים... חבר'ה: צאו מזה!!!!! למה בניאדם צריכים לעבור כל מני מבחנים ומסננות כדי להציב את עצמם ברף דתי מסויים? למה בכלל להעלות את השאלה על אופי אולפנה, שנתון למחלוקת?! (זו רק דוגמה האולפנה, אבל המסר הוא אותו מסר..) ואם אתה שואל אותי, אני לא ממש מחזיקה מהאולפנה הזאת, כי כמו בכל דבר יש שני צדדים, וכמו בכל אולפנה יש גם כבשים שחורות..(השאלה כמה..) אבל בכולופן, מאור, אם אתה ממש רוצה לדעת, אז כמו שכבר הוצע לך, תשאל את מוריה (לא כל השמות תפוסים) יומטוב, ורק שמחה ואור!

כפר פינס?!

אחלה של מקום!!!!!!! יש לי שם כמה חברות שלומדות שם.... אם היא הייתה במעיינות.. אז בטח היא מכירה את המקום.... זה אחלה של מקום [לפי מה שכבר הזכרתי...] יש שם [לפי מה שחברות שלי מספרות...]אחלה של אנשים! ובכלל. זה מקום מקסים!! זה מתאים לאנשים שיכולים להיות הרבה זמן מחוץ לבית...[לא כמוני למשל...] בגלל שחוזרים הביתה רק פעם בשתי שבתות...... ופנימייה לבנים.... היכן אתה גר?! מסור לה הצלחה ממני...[שנה הבאה.....]

למעלה