שלום לכולם, ערב טוב

GayBiker

New member
שלום לכולם, ערב טוב

בהמשך למפגש שהיה לנו היום (אתמול, טכנית), יש לי כמה דבר להגיד. ובכן... מהמפגש הראשון לא יצאתי נסער אעפ"י שהיה נחמד מאד להכיר אנשים חדשים ומדהימים כמותכם. אודה ואתוודה שבחלקים מהמפגש הראשון הייתי משועמם. אולי זה קשור לבעיית קשב וריכוז שיש לי... המפגש השני, לעומת זאת, כבר היה אופרה אחרת לחלוטין. פחות עסקנו בלהכיר אחד את השני, שזה מחוייב למפגש ראשון, אלא יותר באירגונים לוגיסטיים לפעמים הבאות, כן יירבו (וזה היה החלק המעניין פחות), ובתחילתם של סיפורים אישיים של כל אחד מאיתנו. ממש נהניתי ולא הרגשתי איך הזמן עבר. אני צופה שהמפגשים הבאים יהיו אפילו טובים יותר!!! כן יהי רצון
אם באירגונים לוגיסטיים עסקינן - אני לא בטוח שהבנתי בסוף מה קבענו לגבי כיבוד - שכל אחד מביא משהו או שבכל פעם יהיה מישהו אחר שיהיה אחראי? דבר נוסף, אני כבר מתחיל לעבוד על דף קשר. אני מבקש מכולם שישלחו לי מסר אישי עם הפרטים הבאים: שם מלא, כינוי בפורום, טל/נייד, תאריך יומולדת, מייל, וכתובת בתוכנת הודעות מיידיות (למשל MSN מסנג'ר. נא לציין עם איזו תוכנה אתם עובדים). גבר שקט - אבקש את עזרתך בנושא דף הקשר (ככל שזה נוגע למצטרפים חדשים). בשיחה הטלפונית איתם, תגיד להם להעביר לי את הפרטים על מנת לעדכן את הדף בהתאם. לכולם - לדעתי יהיה נוח יותר אם הדף יהיה בפורמט אלקטרוני כקובץ וורד/אקסל שיישלח לכתובת המייל שכל אחד מכם ייתן ומי שרוצה, שידפיס לעצמו עותק על נייר. הסיבה שנראה לי הכי מתאים עותק אלקטרוני היא שייתכן (אני מקווה) שיהיו הרבה מצטרפים חדשים, אז במקום להרוג הרבה עצים ולבזבז הרבה דיו, ומכיוון שלכולנו יש מחשב (אחרת לא היינו יכולים לקחת חלק בפורום), הרבה יותר פשוט לשלוח מייל עם דף קשר מעודכן. מה דעתכם? יאללה, עייפתי... (שימו לב לשעה) חיבוקים ונשיקות לכולם

pozpaz

New member
הסר דאגה מליבך..

אני הוא הדואג לכיבוד.. ובימים הקרובים אפנה לחברי המפגש בנושא..

למעלה