שלום לכולם עזרה.

נערה5

New member
שלום לכולם עזרה.

אני רוצה לקנות מחשב שעליו אוכל להכניס תוכנות מוזיקה ולהתקדם לעבר אולפן,אני מתלבטת איפה לקנות את המחשב.האם אפשר לקנות אצל אדם פרטי או עדיף אצל חברה?

HeavenlyB

New member
אם הוא מיועד למוסיקה

אז עדיף לקנות אצל מישהו שיודע להרכיב מחשב ייעודי. מחשב כזה יעבוד יותר טוב ותהיה לך תמיכה ממישהו שמבין. את יכולה לנסות www.pcpower.co.il שזו חנות שמתעסקת במחשבים ייעודיים למוסיקה.

mirstudio

New member
חשוב להזכיר

חשוב לזכור שליקנות מחשב זה כמו ללכת למוסך. רצוע להגיע אם מיפרט מוכן ולקנות ממקום אמין שנותן שרות טוב גם אחרי הקניה. הדברים החשובים ביותר: מעבד של פנטיום 4 הכי מהיר שאת יכולה להרשות לעצמך. לוח אם של גיגה בייט PRO ,הכי טוב שיש זיכרון RAM של לפחות גיגה הרד דיסק של לפחות 160 [ רצוי אפילו 300 כי ההבדל במחיר הוא זניח ] כרטיס מסך חיצוני שלא יקח יותר מידי משאבים מהמעבד והזיכרון. אם את גרה במרכז ,אז שלחי לי מייל ואני אפנה אותך למישהו אמין ומיקצועי בהצלחה

b p m m u s i c

New member
אני לא מסכים...

הדבר החשוב ביותר הוא התאימות בין החלקים ולאו דווקא לקנות את המעבד הכי חזק ולוח PRO חשוב שהציפסט של הלוח יהיה בתאימות מקסימלית לדרישות התוכנה עליה עובדים וחשןב לקנות כרטיס מסך אבל אחד שלא יתנגש אם ישומים אחרים. הרד דיסק לדעתי יותר חשוב לשים לב למהירות הסיבוב ולא לנפח כי ההבל במחיר בין הנפחים השונים הוא מזערי חשוב לקנות RAM של חברה טובה שלא יקרוס מהר , ולשים לב למהירות שלו. בקיצור מאד מומלץ לקפוץ ל PCPOWER שמתמחים בבנית מחשבים לאודיו ולא לקנות מחשב שאחר מתבאסים עליו (זה קרה לי ...) בהצלחה http://www.bpm-music.com

למעלה