שלום לכולם, עזרה בקשה...

yoni1133

New member
שלום לכולם, עזרה בקשה...

שלום אני רוצה להעיד שאני קורא פסיבי בפורום זה כבר תקופה, ואני אוהב את העזרה של האנשים כאן האחד לשני ולכן החלטתי לשתף אותכם.... אני והחברה שלי יוצאים כבר 3 שנים, אנחנו בני 23 כל אחד, והבעייה היא שאנחנו גרים רחוק האחד מהשנייה.. אנחנו ניפגש בעוד שבועיים, לאחר ששבועיים לא התראינו (סה"כ יעבור חודש עד שאראה אותה...) אני מאוד מתגעגע אליה ורוצה לעשות לה משהו מיוחד, רומנטי, אפילו איזה מחווה פשוטה שתראה לה את אהבתי אליה... אני ממש רוצה להפתיע אותה, לעשות לה כיף... ואני צריך תרומה של רעיונות מכם אנשים...

toxic2004

New member
דעתי

קח אותה למקום הראשון בו נפגשתם, ותעלו זכרונות מתחילת הקשר. זר פרחים ישלים את המלאכה. בהצלחה

yoni1133

New member
אוקיי, לגבי הזר מעולה. אבל...

נפגשנו בצבא בבסיס.. אז זאת קצת בעייה... תודה... אני אשמח לעוד רעיונות...

yoli

New member
ממ לדעתי

ארוחה במסעדה שקטה ואם אתה לא בקטע, אז פאב מגניב להשתכר ולנסוע הבייתה, סרט, וכ"ו אני פחות אוהב מתנות מעריכה יותר חוויות משותפות

toxic2004

New member
אם היה קיץ הייתי מציע חוף ים שקט,

אולי טיול לאיזה מקום ששניכם אוהבים? מקום שאפילו היא אהבה במיוחד?

משהו נחמד. קנה לך בריסטול גדול

ותעשה לו מסגרת על בסיס מוצק ותרשום "אלף נשיקות לך אהובתי" קנה אודם אדום, צא לרחוב ובקש מאלף אנשים לשים את האודם ולנשק את הבריסטול כמובן שעליך להסביר להם מדוע..בכל אופן לדעתי, הם ישמחו לעשות את זה. אני בטוחה שהחברה שלך תאהב מאוד את ההשקעה.

ולמה..

שלא הוא ימרח את הדגם של שפתיו על הבריסטול?למה לבקש מאנשים סתם ככה פתאום באמצע הרחוב..יש כאלה שיחשבו שזה הזוי. 1000 נשיקות לאהובתו שבאות ממנו ולא מאנשים אחרים ברחוב.

זה לא משנה למה..גם את נתת רעיון

נחמד. זו הייתה הצעה והוא יכול לקחת או שלא.

yoni1133

New member
אוקיי, לגבי בריסטול עם 1000 נשיקות|

אהבתי מאוד. אבל אני לא הולך לשים אודם על עצמי...... נחמד נראה לי שאני קצת ישתעשע ברחוב.... (אולי בת"א).. יש אולי עוד דברים כאלו מגניבים?????

תיראי,

זה לא שאני לא חושבת שהרעיון שלך לא יפה,הוא מקסים ומאוד מקורי בעיני..,אבל הכוונה שלי היא שאם כבר 1000 נשיקות אז שיהיו ממנו כי זה העניין
וגם ייתכן שאנשים לא ירצו לשתף פעולה או שכן..הכל יכול להיות. הרעיון בגדול נהדר. אז הוא יכול גם לצייר או להדביק..זה גם רעיון.

10יניב10

New member
בנות, אני ממש לא הולך לנשק בריסטול.

מה שכן יש לי את האומץ והתעוזה לגרום לאנשים לנשק אותו.... ואני בטוח שאנסה את זה... בכל אופן תודה על הטיפים, מודה מאוד...

10יניב10

New member
בקשר לתגובה שלמעלה...

זה אני yoni1133 , פשוט אני נמצא אצל חבר, ושכחתי את הסיסמא שלי!

taltal0n

New member
אני הייתי...

כותב שיר קטן רומנטי, על גבול האירוטי אם אפשר , ממש כמה בתים . הייתי חותם את המכתב עם משהו כמו טביעת שפתיים ומזרזף כמה טיפות של בושם . שם במעטפה חמודה ושולח בדואר רגיל , מבלי ליידע את החברה שלך , שתהיה לה הפתעה . תאמין לי , שהיא תעריך את זה וזה ייגע לה בלב יותר מכל דבר אחר . כשתיפגשו קח אותה לאיזו הופעה (סטאנד אפ , הופעה של הצגה...משהו מכובד) ואח"כ למסעדה (לא fast food) . אבל המכתב הקטן הזה , יעשה את כל ההבדל , אתה תראה .

yoni1133

New member
וואי טלטלון, קלעת בול לראש שלי

האמת שלפני כחודשיים חשבתי לעשות משהו בסגנון המכתב (רק בלי בישום), ובסוף לא עשיתי.. אגב זה מזכיר לי שהיא קבלה ממני דובי מבושם.... תודה רבה לך ולכולם/ן ... העלתם פה באמת רעיונות טובים.

למעלה