שלום לכולם!! עזרה בבקשה...

subotaj

New member
שלום לכולם!! עזרה בבקשה...

דבר ראשון קראתי את כל המאמרים שלכם והאמת דיי בלבלתם אותי
אז ככה אני טס לחו"ל עוד חודש וסוף סוף החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית (נו ברור שבדיוטי פרי
) עד לפני שנכנסתי לפורום הבנתי מכל מני אנשים שצריך ללכת על 4 חברות: 1.קנון 2.ניקון 3.מינולטה 4.פוג'י פילם היתי בטוח שבמאמרים שלכם אני ימצא את התשובה א-ב-ל במקום לצמצם לי את האפשרויות הרחבתם לי אותם
מה אני יעשה עכשיו? איך ירדם בלילות??
עכשיו ברצינות אני מוכן להוציא 2000 ש"ח +- על איזה חברה אני צריך להתמקד? ואיזה דגם אני צריך לקחת?? והאם צריך לקנות על המקום עוד כרטיס זיכרון ואם כן כמה מגה??? והנה כמה פרטים על מה אני מחפש במצלמה: 1. איכות מצוינת. 2. שיהיו יותר מצבים אוטומטים (לילה, תנועה, נוף...) ופחות ידנים (מה מהירות הצמצום ומה מהירות הזיבי
). 3. אני אוהב לצלם נופים מבעד לחלון של האוטו\אוטובוס\רכבת לכן אני צריך תמונות שלא נמרחות, אם אני לא טועה קוראים לזה "עדשה\מצלמה\אנערף עוקבת" (WTF)?? 4. אני לא רוצה להחליף אותה ב-4 השנים הקרובות. 5. אני לא רוצה שתהיה בגודל גפרור או לחילופין שלא תשקול 5 קילו. 6. בעתיד הקרוב אני מאוד ירצה להתחיל ללמוד לצלם יפה כמוכם, אז שהמצלמה תאפשר לי את זה. 7. אני מעונין להדפיס את התמונות בחנות צילום, אז כשאני ידפיס שזה יהיה הכי קרוב לדבר האמיתי (כמה שפחות שוליים לבנים ומסגרות שחורות מסביב לתמונה). 8. שתהיה אופציה לצילום מקרו. 9. ממש לא אכפת לי אם תהיה במצלמה אופציה להקליט סרט עם סאונד, אולי עדיף בכלל שלא תהיה. 9. זה יותר קשור לחלק השני של השאלה: אני אוהב לצלם הרבה, אז שלא יקרה מצב שיגמר לי מקום בכרטיס הזיכרון באמצע הטיול. אגב אני נוסע לאלפים של צפון איטליה + הרבירה הצרפתית אז יש הרבה מה לצלם. ולא אני לא מהסוג של האנשים האלה שמצלמים רק לשם "לתקוע" את עצמם בתמונה ולהגיד "היתי פה" במלא זה לא מזיז לאף אחד. אני יותר אוהב לצלם את הנוף, את החיים המקומיים ובכלל לנסות להעביר כמה שיותר את האוירה האוטנטית של המקום. (wow נסחפתי) נראה לי שזהו,
רבה על זה שקראתם עד הסוף ואני מצפה בקוצר רוח לתגובות

I R I S C

New member
אין לך כמעט דרישות

אחת ממצלמות אולימפוס הקומפקטיות תספק אותך,כרטיס זכרון של 512 מגה וארנק דיגיטלי. תצטרך לעלות בתקציב-לפחות פי שניים וקצת יותר. דגם מומלץ-אולימפוס 5050 או 5060

roni33333

New member
אני מאמין שמה שאתה מחפש זו

OLYMPUS 740 תסתכל בתמונות של NVERED יש לו מצלמה כזאת. http://www.kol-bo.co.il/gs_prew.php?gs_id=644 לגבי הזיכרון, אין מה לעשות, צריך לרכוש עוד זיכרונות ולבדוק את האפשרות להעביר את התמונות ל-CD בחו"ל ככל שנתן כדי לרוקן זיכרונות מלאים. גם סוללות נוספות אתה חייב. אני ממליץ 2 רביעיות של AA ומטען אחד או 2. מקווה שעזרתי רוני

למעלה