שלום לכולם (עוד פעם)

שלום לכולם (עוד פעם)

שמישהו ימחוק את ההודעהאם היא מופיעה פעמים אבל אני לא ראיתי את ההודעה הראשונה שלי משום מה (אני צריך להתרגל לפורום הזה...). בקיצר, רק רציתי להגיד שלום לכולם. ומכיוון שאני חדש כאן: אני בן 16. מכפר סבא וקוראים לי עופר. יש לי קצת בעיות לכתוב בעברית בגלל שאני כותב באנגלית כבר הרבה מאוד זמן... אז כמו שאומרים "Give me a break" אם אני אפשל קצת.

תודה

תודה על השיעור הקטן בלשון, עכשיו אני בטוח יקבל מאה בתיכון (שום דבר אישי נגדך, אני עושה את זה לכולם)

המממ...

אי אפשר לערוך את ההודעה אחרי ששלחת אותה... בקיצר, קראתי את התגובה שלי והיא יצאה קצת יותר מדי קשה, אז כדי לרכך אותה אני שם: :)

אני לא יכולה להתעלם מהטעות שלך!

זה פשוט נורא הציק לי - י´ זה לגוף שלישי בעתיד א´ זה לגוף ראשון בעתיד אני נורא דייקנית בדברים האלה..

אהיה עכשיו בביתי?

יהיה עכשיו בביתי? אפשר אבל זה לא נכון עדיין נכון ש´א´ זה לגוף ראשון מתוך ´אני´ אבל אי אפשר לדבר ככה נכון כי לחלק זה פשוט לא מתאים!

../images/Emo13.gifזה בסדר

גם לי יש בעיות לסבול טעויות כתיב... במיוחד באנגלית. דרך אגב, חשבתי על דרך איך להפסיק את התיקונים האלה... אני יוכל לדבר באנגלית, אבל אני מניח שלא כולם יודעים לקרוא אנגלית כאן, אז אני מניח שנצטרך לסבול ביחד

La Gamba

New member
´אני יוכל לדבר באנגלית....´

תשמע, מילא לטעות בשרשור אחר. אבל מדבריםעל זה בהודעה שמעליך, זה די מגוחך שמתקנים טעות ואז אתה עושה אותה.... אני אוכל לדבר באנגלית נ.ב. גפם אני, בדרך כלל, אוהב ומתקן שגיאות דפוס (או כתיב).

פית אש

New member
היי זו אני קטריין רק רציתי לומר

ששיניתי את שמי לפית אש שלכם לילך

אני לומד ב...

*drum roll* אורט שפירא/ בר-לב, אני עולה לאורט שפירא עכשיו אבל הייתי בחטיבית בר לב עד לפני החופש.

היי מה קורה הומה אחי

מזמן רציתי לדבר איתך תגיד לי הומה למה לא השארת חוברת הדרכה עם המטה הזה שלך היה לי די קשה איתו בהתחלה

La Gamba

New member
רייסטלין מאז´ר (מאייר)

לא ראיתי בינתיים אף משתמש שאיית את זה נכון (בשתי השפות)

למעלה