שלום לכולם... סיפור חיי...

Razelisar

New member
שלום לכולם... סיפור חיי...

טוב אז ככה... כל חיי (רובם בכל זאת) תמיד הייתה לי זיכה לתרבות היפנית... אני אף מאייר ומחזיק אתר... הגעתי למסקנה שזה פשוט הדבר היחיד שאני טוב בו (או לפחות שאני יודע לעשות)... ושזה מה שאני רוצה לעשות בחיים... עכשיו אני מסתכל קצת מסביב... על הארץ שלי... ובואו נודה... אין לי הרבה מה לעשות עם זה בארץ... בקיצור עם כל המחשבות וההתלבטויות הגעתי למסקנה שיפן- זהו המקום שאליו אני שייך... קודם כל רציתי לדעת אם יש ממש לימודי אנימציה ביפן, אשר יכולים לקדם אותי ואולי גם להקנות לי תארים ותעודות בזה?? דבר שני רציתי לדעת אם יש הרבה אנימטורים או כותבי מאנגות שאינם יפנים ביפן (מעוניין לדעת בכדי לראות אם יש לי בכלל סיכוי נגד היפנים...) בקיצור אני מקווה שדי הבנתם את כל העניין... רק אוסיף שהידע שלי ביפנית הוא בסיסי ביותר (מועט מאוד- רק מילים בסיסיות) קרו וכתוב אני לא יודע בכלל וממה שהבנתי אני יכול להקדיש 5 שנים מחיי רק על זה... רציתי לשמוע דיעות... אם בכלל זה אפשרי? אם כן מאיפה מתחילים? מה עושים? ובאיזה גיל בערך אני ימצא את עצמי מגשים את כל זה?? או שאולי זה לא אפשרי ואתם מציעים לי להפסיק לחלום חלומות של ילדים בני 3 ולרדת מכל העניין... (משמע- לסבול כל חיי בתעסוקה כלשהי שאני כמעט בטוח לא יהנה ממנה ואף לחיות בהרגשת בזבוז...) זהו אני מקווה שלא שכחתי כלום ושהבנתם בכללי... לפחות את הרקע (שאומר שאני בן-אדם כל כך מוזר...) מצפה לתשובות, דיעות, היערות ו/או כל דבר אחר... רז. נ.ב: רק אציין שאני לא כזה קטן כמו שאני נשמע (או נראה?) אני עוד מעט בן 20...

Razelisar

New member
לאף אחד אין מילה בנושא או

שמה ששמתי אינו בפורום הנכון? (אם כן אשמח לקישור...)

Noam Raby

New member
לא כולם יושבים כל היום מול הפורום

עם היד על הרפרש. חכה. אני מניח שעם כל האנימה שנעשית ביפן יש הרבה מקומות ללמוד אומנות. בנוגע לצירי אנימה זרים, זה לא סביר בגלל מורכבות השפה. מצד שני, מספיק שתדע לציר טוב ולהסביר מה אתה רוצה שיהיה כתוב כדי שמישהו אחר יכתוב טקסטים בשבילך. ישנם הרבה אמנים שעובדים ככה - אחד כותב והשני מצייר. שמעתי איפשהו שיש מלגה ללימודים ביפן מתוכם שנה שפה. נסה לחפש בפורומים.

GnomeBubble

New member
יש גם מלגות תרבות

אבל עד עכשיו לא שמעתי על בן-אדם שקיבל מלגת תרבות ללימוד ציור מנגה. כמובן שזה עדיין לא אומר שזה לא אפשרי.

JPing

New member
אמני אנימה זרים ביפן :

זה אפשרי אבל זה דורש כושר אומנותי גבוה. אם אתה לא יודע לכתוב אז זה ידרוש יכולות ציור טובות. בעקרון אף אחד לא ישכור מגנה-קה זר בשביל לצייר סתם מנגה טיפוסית שמישהו כתב, לרוב ישכרו מישהו זר רק אם יש לו יכולות סינמטיות טובות ( זה יכולת חשובה באנימה מכיוון שלפעמים ניתן לתת נופח מחשבתי חדש לאנימה ע"י ציור מחוכם {מיקום של חפצים ציור שמביע את צורת התחושה של הדמויות וכו'). אם אתה יודע לכתוב ( הכוונה היא לכתיבה אומנותית , במקרא שלנו תסריטים) אז אתה תעבוד על המנגה לבד ותוכל להציא אותה לחברות ביפן. זה יהיה קשה ( מכיוון שהשוק תחרותי ) ולכן תיהיה חייב סיפור טוב.

lily kane

New member
אנו לי על זה בפורם בעבר

ראשית כל אני ממליצה לך בחום ללכת לקונסליה היפנית בתל אביב שנית זה כך ישנם בתי ספר יפנים שמלמדים אנימה אם אני לא טועה זהו לימודים של שנה תיהיה לך בעיה להשיג ויזה לזה אולי תוכל להשיג ויזות לתיירים אתה חייב ללמוד בארץ באחד המקמות יפנית כיון שהלימודים הם ביפנית אולי תוכל לקבל ויזה לאומנות אבל זה בעייתי בעיקרון ישנם מספר דרכים לפעול קצת מהארץ פנה אלי בפרטי אני ירשום לך שם אני פשוט צריכה לזוז מהמחשב כעת מקווה שזה עזר במשהו^^"

למעלה