שלום לכולם! סוף סוף!

bluewolfski

New member
שלום לכולם! סוף סוף!

אין זמן, כואב לי קצת הראש ... אבל אין מאושרת ממני !!!!!!!!!

נחתנו אתמול בבוקר, כבר מצאנו דירה . ניכנס אליה ב1 לאפריל . אנחנו מאושרים עד השמים!!!

תמונות ועידכונים בהמשך השבוע. איזה כיף לי .

ברוכים הנמצאים באירופה , הנה הגעתי, סוף סוף ואני כאן להישאר

een ogenblik

New member
ברוכה הבאה

זה חיבור אינטרנט זריז למדי.
איפה תהיו עד האחד באפריל?
איפה הדירה בסוף - באנטוורפן או טרוורן?

bluewolfski

New member
תודה רבה, ברוכה הנמצאת

אנחנו באנטוורפן, אנחנו בינתיים בדירת סטודיו חמודה למדי במרכז העיר. (קטן ויקר למגורי קבע)

קבענו מהארץ לראות דירות ראינו כבר 4 וזה הספיק. ביטלנו עוד דירות שהיינו אמורים לראות ביום שני.
הדירה שמצאנו מעולה מבחינתנו. האינטרנט כבר קיים גם בדירה העתידית.

תתחדשי על סיום השיפוץ

alma fa

New member
בשעה טובה

איחולי הצלחה והמשך אושר עד השמיים!
|ואפל|

TatyBar

New member
איזה כייף

תיהני מאנטוורפן החביבה. ביליתי שם המון... (עבודה עבודה... ).
זכרונות טובים ומעניינים יש לי משם..

המון הצלחה!

TatyBar

New member
אכן כך.

עוד אין תאריך לטיסה.. מחכה לאישור הויזות עכשיו.. אמור להגיע בקרוב כבר...!

Woking

New member
איך אני מקנא בך

אין כמו השנתיים הראשונות אחרי העליה (ברמה). זאת כמו חופשה שלא נגמרת. אפילו שהתייצבתי לעבודה פחות מ-12 שעות אחרי שנחתתי, זה פשוט היה כמו להיות בחופשה. אתה פותח את הדלת עושה שלושה צעדים, והופ, אתה בחו"ל.

yaelisam

New member
אני עדיין מרגישה ככה קצת

למרות שאני מרגישה כאן מאד בבית והחיים שלי מאד שגרתיים.
באמת פותחת את הדלת והופ, בחו"ל. אהבתי את התיאור.

bluewolfski

New member
אתה ממש צודק!!

לפני 11 שנים, הייתי בפעם הראשונה באמסטרדם. נדהמתי!

הייתי בחו"ל אבל הרגשתי בבית. ישבתי ליד החלון והוצאתי את הראש מהחלון. אמרתי לחברה שהייתי איתה, שזה הריח שאני רוצה להריח כשאהיה גדולה. ריח של אירופה - צ'יפס, קור ומאפים מתוקים.

אתמול הוצאתי את הראש מהחלון והודעתי לבעלי שסגרתי מעגל!

כיף , פשוט כיף, והמזג אויר חלום

bluewolfski

New member
תודה

לא יאומן המזג אויר הזה! תענוג אמיתי.

היה לי ממש חם היום. הייתי בלי מעיל!

bluewolfski

New member
תודה תודה תודה

איזה חמודים כולם, ממש קבלת פנים חמה

ריקה, הצעד הבא .... רומבה!

Ricca

New member
אוי.. רומבה..

תמיד אמרו לי שרק כשיהיה לי ילד אני אבין מה משמעות המושג "אהבה ללא תנאים", אבל אני חושבת שהרומבה שלי בהחלט מעוררת בי את הרגשות האלה.

לפעמים אני שוכחת את הסניקרס על הרצפה, והיא מסתבכת בשרוכים ונתקעת, ואז אני מרגישה אמא לא ראוייה. אבל היא לא כועסת. משחררים אותה והיא ממשיכה לשאוב.
זאת אהבת אמת!

yaelisam

New member
אכלת כבר את פיסגת הקולנריה הבלגית?

וואפל?

ואם תשאלי את סמאק, בחוץ אוכלים רק צ'יפס. (כן! זה סה"כ צ'יפס!). אבל טעים. בעיקר עם מיונז לסוגיו.

ברוכה הבאה ליבשת. בלגיה אולי משעממת, ואולי לא באמת קיימת, אבל אם היתה קיימת, היא אכן באוירופה.

bluewolfski

New member
אז ככה...

וואפל אכלתי ועוד איך!! עם שוקולד וקצפת.. י א מ י !!!!! טרפתי את זה יהיה יותר נכון לתאר.

צ'יפס ברור שאכלתי. נכנסנו לפריטור כמו שצריך, הזמנו צ'יפס ע נ ק י עם מיונז (וקארי בצד,אני מתה על זה). בנוסף הזמנו כמה מנות מבחילות בשמן עמוק, הלכנו עד הסוף!!

אני מחכה לצדפות, אמרו לי שזה יותר בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר אם אני לא טועה.

אכלנו גם אצל התורכים,אז כיסינו את כל התשוקות הקולינריות שהיו לנו בשנתיים שלא היינו כאן. קיפ בדורום = עוף בלאפה. טעים

זהו, מעכשיו אוכלים רק בבית, כבר יצא לי חצ'קון מהשמן של הצ'יפס

יש פה איזה בית קפה שהייתי חייבת לחזור אליו. כשהיינו פה בקיץ לפני שנתיים הם נגנבו עליי. הזמנתי אייס קפה עם כדור גלידה פיסטוק. עולמם רעד לגמרי. העובדות לא האמינו ושאלו אותי
איזה 5 פעמים אם אני בטוחה שאני רוצה לעשות את זה, כאילו שזאת החלטת הרת גורל.. הן ניגנבו עליי כשישבתי ושתיתי/אכלתי את הגלידה עם הקפה. איך יכול להיות שבחרתי בגלידת
פיסטוק ולא וניל.. זה היה מצחיק.
בקיצור חזרתי לשם לשתות קפה, טעים ביותר, והם מגישים במגשית קפה מיני פחזנית הכי טעימה בעולם!

שיט, בא לי עכשיו משהו מתוק

נשתוק ונתאפק עד מחר, מה שמזכיר לי אני חייבת להירשם לחדר כושר או ברכה! דחוף !
ביררנו בחדר כושר אחד בינתיים אבל הוא היה די יקר. . . . נברר מה עוד יש בסביבה בקרוב. אנחנו עדיין מתרגלים.

smaak

New member
יש הבדל בין פריטוריות

לא שיש באחת מהן אוכל בריא, אבל איכות הצ'יפס היא שקובעת. כל השאר גם ככה נרכש קפוא.
ואם את רוצה להיות בלגית תזמיני סטופ-ווליס.
לפני כמה שבועות לקחתי את אוחן לפריטוריה פנסית והיה לא רע.

לגבי צדפות, את תראי שבעונה כל מקום מגיש אותן, עכשיו זה לא הזמן.

bluewolfski

New member
היינו בפריטור די פנסי נראה לי ..

הכל טעים , אבל לא משהו שאני אוכל בזמן הקרוב שוב.

בפעם הקודמת שהיינו כאן , אכלנו מלא בפריטור, זול ומשביע וגם טעים בתכל'ס. אני אוהבת את הדג על המקל. מין שיפוד מטוגן עם דג.

אני רושמת לי עכשיו להזמין סטופ-ווליס. אני לא אשאל מה זה , אני אזמין ואחכה להפתעה.

מה שכן, הפריטור בבלגיה לדעתי יותר טוב מהקפיטריה בהולנד - שזה די דומה אבל לטעמי יותר טעים פה, וגם המיונז יותר טעים לי בבלגיה.

אנחנו מחכים לצדפות בקוצר רוח - יש מסעדה בלובן שאכלנו בה כשהיינו בגלגול הקודם וזה היה מעדן, עד היום אנחנו מדברים על זה

למעלה