שלום לכולם, נעים מאד

smadarig

New member
שלום לכולם, נעים מאד

אני סמדר, ובעוד כחודש אני מצטרפת לעיר (שכונת השמשוני) יחד עם שני ילדי, בנזוג וכלב קטן.. שמחתי מאד לגלות את הפורום הזה ובעיקר את יושביו החביבים
ילדיי שובצו ללימודים בביה"ס ע"ש רמון (עולים לכיתה ה). ביה"ס אסיף ממוקם קרוב יותר לדירתנו, ואני שוקלת אם לנסות להעביר את ילדיי לשם. מישהו יכול לחוות דעתו מנסיון ? האם מישהו יכול להמליץ על מורה מוסמך לקראטה (שוטוקאן) במתחם השמשוני או מתחם קרוב אחר? היכן ממוקם מבנה תנועת הצופים בעיר? (בתקוה שיש כזה..) תודה על עזרתכם

Angel972

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

אני לא יודע בקשר לבתי הספר, אבל עד כמה שאני יודע יש "צופים" בעמק בית שאן, הממוקם בשמשוני כמובן.

ברוכים הבאים לעירנו ולפורום ../images/Emo140.gif

בנוגע לביה"ס, אני לא יודעת לענות, אז אשאיר את המקום לטובים וחכמים ממני. חוג קרטה מומלץ יש בבי"ס היובל וגם בליגד סנטר, בקומה השניה. קליטה מהירה ונעימה

ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

שמעתי שרמון נחשב לטוב יותר מאסיף אבל ניתן לבקש שיבוץ אחר עד ה-22 בנוגע לקארטה..יש בבוכמן קורס מצוין. אם תרצי אברר פרטים בשבילך.

א 1 א

New member
|חיבוברוכים הבאים למודיעין ולשמשוני

הבת שלי עולה לד' ברמון ואנחנו מרוצים
.לגבי אסיף אין לי מידע מיד ראשונה .אלא שמועות ששמעתי שרובן טוענות שרמון טוב יותר. בהיכל הספורט בשימשוני יש הרבה חוגים וכדאי לברר שם(קרוב לרמון).ונדמה לי שיש יריד חוגים בקרוב .תיסתכלי בעיתון. בעמק בית שאן יש מבנה של תנועות נוער .איזה בדיוק אני לא בטוחה. בכל מיקרה הגעתם לאזור נחמד במודיעין ושיהיה הרבה בהצלחה.

ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

יש מועדון, שהבן שלי לומד בו קארטה ,בשם "שוגון" בליגד סנטר - המקום עצמו מצריך הסעות כל פעם , אבל הילד מרוצה ומתמיד , ולכן מומלץ.

למעלה