שלום לכולם! נכנסתי לכאן על מנת לבשר לכם ש...

שלום לכולם! נכנסתי לכאן על מנת לבשר לכם ש...

הארוויזיון הכורדי הראשון יוצא לדרך!! בכ"ט באייר יום חמישי 02/06/2011 ר"ח סיוון במושב שבולים. החפלה הכורדית הגדולה בכל הזמנים: זמרים, רקדנים, בשרים "על-האש", ערב שבמרכזו תתקיים תחרות ארוויזיון כורדית. כל מי שחושב שהוא יודע לשיר תנתן לו ההזדמנות, הזמרים (שופטים): הדסה ישורון, ארז קלימי וכן עמדות שיפוט במושבים, בנוסף לקהל שיצביע במקום. לפרטים נוספים: איתן- 050-3332516 מחיר: 90 ש"ח בלבד כולל הכול!!! בהצלחה !!!!

hemiitz

New member
כול הכבוד על ההודעה

נקווה להגיע לשם,ולהישתתף בארוע הזה,למרות שאני ולשיר זה לא הולך ביחד,אבל מי יודע אולי אנסה את כוחי איזה מוואל אחד חזק

חחחח לא חייבים לשיר, הולך להיות שם ערב מושקע

מאוד לכבוד העדה. בנוסף למנגלים, יאפו שם לחמים על הסאג' עפ"י המסורת שלנו. תבואו, זו תהיה חוויה נהדרת. אין על הכורדים!!!!!!!

זה בסה"כ שעה נסיעה מת"א

מושב שבולים נמצא ליד נתיבות. מקסימום תתארגנו כמה חבר'ה ותסעו יחד, זה לא הרבה מאמץ וזה שווה.

הודיעו לי עכשיו שיש הסעות מהמרכז

מי שמעוניין שיצור קשר עם אסי בטל' 057-7383839

בהצלחה למתמודדים

חבל מאוד שאני לא יכולה להגיע - רחוק מאוד מתל אביב ואני לא ממונעת שזאת בעיה איך לצאת מהמושב שלכם ..
נסתפק מצילומים שחימי יביא לנו אל הרשת

למה אין עמדת שיפוט מהפורום שלנו

עמדת הפורום זה המקום שהכי משפיע ברשת הוירטואלית מהעמדה שלנו יצאו הדברים הכי טובים אל המרחב הוירטואלי מתי כבר יקחו את הפורום שלנו ברצינות - ולא נשבות

תתקשרי לאיתן המפיק (הטל' שלו בגוף ההודעה)

אני מאמינה שהוא ישמח לשמוע אותך ויקח ברצינות את דבריך. הוא נכנס עכשיו חזק לפרוייקט של אירגון אירועים ברמה למען העדה, זה חשוב לשמור על המסורת והאחדות.

uzis1

New member
זה לא יכול להיות אירוויזיון - רק כורדיויזיון

או שיבוליזיון

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שבוע טוב עוזי

כורדיויזיון זה נשמע מפוצץ,גם מתאים מאוד

uzis1

New member
שבוע טוב חמי - הרי ידוע לך שמילים זה התחביב

שלי

uzis1

New member
אגב חמי - אם הארוע היה מתקיים באירופה אז

היה יכול להקרא -אירוויזורנה

hemiitz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באירופה יש יצוג חזק של הכורדים

הם מעדיפים לקרוא לזה פסטיבל,לפחות על פי מה שאני ראיתי.

uzis1

New member
טוב חמי - נלך אם כך לישון על כורדיויזיון .ליל

מנוחה.

למעלה