שלום לכולם/ן...

• פותח הנושא ajl
  • פורסם בתאריך

ajl

New member
שלום לכולם/ן...

הגעתי לפורום הזה מאחר ואני רוצה לעזור לאבי למצוא שותפה לחיים, אבי בן 64 ומתגורר באזור הצפון (אזור גליל מערבי), אדם מקסים, רגיש ומופנם שהחיים לא ממש האירו לו פנים. אימי נטשה אותו ואותנו (4 ילדים) בגיל צעיר, ובעקבות כך החליט אבי "להקריב" את חייו עבורנו והזניח את חייו הפרטיים עם כל המשתמע מכך וגידל אותנו תוך התעלמות מוחלטת מחייו הוא. אני פונה אליכם על מנת שתכוונו אותי היכן אני יכול להתחיל ולחפש בעבורו אישה לחיים? חשוב שהוא יכיר מישהי שתאהב אותו והוא אותה ושניהם יוכלו להעניק זה לזו ולהנות מהחיים. אבי הינו אדם ביישן שלא מבלה הרבה ונותן לחיים לעבור מולו (כאילו צופה עליהם יותר מאשר משתתף) לכן הכרחי שיכיר אישה אנרגטית שתזרים לו את הדם בעורקים ותחיה אותו. מרוב שאבי כבר המון שנים רואה את טובת ילדיו ולא את טובתו נדמה כי השלים עם היותו לבד למרות שאני יודע שבסתר ליבו הוא רוצה בת זוג. מצטער על המגילה ותודה.

ben 911

New member
זה בסדר...המגילה מתקבלת בברכה.../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה... אם הבן שלי היה דואג לי כך...הייתי מאד גאה בו.
לדעתי היה עדיף שאביך ינהל את עיניניו בפורום בעצמו.. אבל זו רק דעתי...

גאיה ק

New member
יהיה נחמד

אם אביך יפתח ולו צוהר על אף מופנמותו. יש פה רב נשי הוא יותר מרצוי פה אם ימצא לנכון להתחיל פה.. כל הכבוד לך על האכפתיות והדאגה לאבא.

צלליתה

New member
פורום הוא מקום מצוין לביישן

אפשר להתחיל לאט, בזהירות, עד שמכירים , עד שמתרגלים. דוקא לגבר בודד יש אופציה מצוינת שלא ממש מצליחה לנשים: חוגים. תציץ לכל מרכז שמציע חוגים למבוגרים ותראה שרוב החוגים, אם לא כולם, מלאים בנשים, פה ושם רואים גבר בודד. תציע לו למצוא משהו שמענין אותו, ואם לא ימצא שם בת זוג, לפחות יהנה מהתחביב ומהרחבת הדעת.

ben 911

New member
צלליתה..אני עוקב אחריך כבר זמן מה...../images/Emo13.gif

אל דאגה...זה לא מעקב שבא לרגל או לבלוש..אלא מתוך סקרנות לקרוא ולהבין אותך יותר... בכל אופן אני נהנה מאד לקרוא את מה שאת כותבת... התגובות שלך הן לענין... והתוכן עטוף תמיד בכתיבה ברורה וצלולה שכיף לקרוא.
את יחד עם שאר חברי הפורום.. בהחלט עושים את הפורום מעניין.

בוקר טוב לך וכל הכבוד לך../images/Emo140.gif

אם יש לו גישה למחשב זה ייפתח בפנייו עולם ומלאו ולא רק נשים... לכן לדעתי דבר ראשון תדאג לקנות לו מחשב וללמד אותו להשתמש בו... ואז כל העולם פרוס לרגליו......בהצלחה

אני מאמינה ברצון פנימי

בדרך כלל המצב הפוך.ההורה שנשאר לבד מכין את ילדיו הבוגרים על רצונותיו להמשיך את חייו ולחיות,לאהוב וכו'.אם זה לא קורה הילדים הדואגים מדרבנים ומעודדים את ההורה הפנוי לצאת לכל מיני חוגים ,לצאת להכיר ולבלות...... אז ראשית כל הכבוד לך על הדאגה לאביך.אני חושבת שכל התחלה היא קשה כי צריך לשקם את הביטחון העצמי,לרצות מעצמו לצאת ולהרגיש חיות וחיוניות ולא להרגיש בודד ולבד. כמו שיעצו כאן......להכניס את המחשב וללמד אותו בסבלנות ,להמליץ לו לצאת לחוגים שהוא מתענין בהם.להרשם למועדון טיולים וכו'. בהצלחה

עצות אחרות מאלה שכבר ניתנו אין לי. אבל כל

הכבוד לילדים כמוך שדואגים להפר את בדידותו של ההורה בהצלחה לך ולאביך

ajl

New member
קודם כל תודה על הפירגון, וסליחה על העיכוב...

בתגובה, זה מחמם את ליבי. אז ככה, אבי מתעסק במחשבים כבר המון שנים והוא שפיץ לא קטן בתחום
, העיניין הוא שזה כל מה שהוא עושה רב שעות היום, יושב מול המחשב! מתקין תוכנות, מסיר תוכנות, גולש לפה ולשם... אבי עבר אירוע מוחי לפני כ 8 שנים בערך דבר שהאט את יכולת הכתיבה שלו (לא בצורה היסטרית) , בנוסף הייתה לו בעיה בדיבור שהוא כבר הספיק לגבור עליה, והוא גם חבר פעיל במועדון "נאמן" (נפגעי אירוע מוחי) על תקן "מומחה למחשבים, עירייה, בריאות ועוד...". לפי שיחות איתו הבנתי שהוא מקבל לא מעט הצעות מנשים אבל... אני לא יודע מה עוצר בעדו מלממש את ההצעות האלו ואני לא רוצה לשאול אותו ולגרום לו לאי נעימות. אבי הוא לא אדם שילך לחוגים מאחר ו... אני כבר "שומע" את תגובתו, "לא צריך, יש לי ברשת". אישתי הציעה רעיון, שאנחנו נהיה על תקן משדכים, ולמה הכוונה? שאנחנו נמצא (אין לי מושג איך בכלל) נשים פוטנציאליות עבור אבי "נראיין" אותן ואם הן עומדות בקרטריונים נפגיש אותם. אני מנסה לראות את התמונה וזה נראה לי... אני יודע, מתנשא משהו ואני לא בא מהמקום הזה, אני בסך הכל רוצה לעזור לאבי למצוא אהבה. מקווה שנוכל יחד למצוא דרך שבה אוכל לגרום לאבי להיות נאהב ואוהב בשנית. תודה על "ההקשבה".

חמודי...לך ואשתך יש כוונה טובה

לפי מה שכתבת נראה לי שלמרות הרצון הטוב אני לא בטוחה שזה לא מביך את אביך....יש תחומים שההורים מעדיפים להתמודד איתם לבד...גם אם זה נראה לנו שלא בסדר.....אני למשל כל הזמן מציעה לאמא שלי ללכת למועדון פנסיונירם אירגנתי את כל הסידורים אבל היא לא רוצה ללכת היא מעדיפה להיות עם עצמה לבד בבית ....יכול להיות שלאביך יש סוג של דכאון בגלל האירוע שעבר ועדיין לא מוכן נפשית ופיזית להיכנס למעורבות עם אשה עובדה שהוא מקבל הצעות ומסרב ....לעיתים דווקא שנכנסים לקשר עם אשה הכל מתהפך לרעה ....לא כל קשר מוביל לזוגיות הרמונית רובנו פה בפורום מתמודדים עם בעיית הלבד....אני בטוחה שאתה מבקר אותו לעיתים קרובות יחד עם ילדיך ואשתך משוחח איתו,נותן לו תחושת ביטחון שאתה בשבילו תמיד.....את עניני הלב עם נשים תן לו בקצב שלו.....

בדיוק לזה התכוונתי

שצריך רצון אישי פנימי והמון מוטיבציה.זה מן דחף טבעי שמבקש קשר.לדעתי חיפוש קשר אחרי תקופה ארוכה של הלבד מצריך למידה מחדש של הנושא והתמודדות עם אכזבות,הצלחות וכו' .בלי מוטיבציה שלו העזרה החיצונית לא תעזור. זוכרת את המילים שבני אמר לי כשהחלטתי להתחיל להכיר [בארוחת ערב השבת הודעתי להם על כוונותי וקיבלתי את תמיכתם בכל מה שאבחר]"אמא,אני דואג לך שלא תיפגעי מגברים.אבל.אני סומך עליך,את ילדה גדולה
ואין מה לעשות בדרך למטרה שלך עלול גם לקרות שתיפגעי" בהצלחה לאביך.

למעלה