שלום לכולם/ן

שלום לכולם/ן

חדש פה בפורום וחדש קצת בכל ענייני הגירושין האלה (אולי כי אני עדיין לא רשמית כזה..) בכל אופן, רציתי לשאול שאלה על כותרת הפורום : גרושים צעירים ה"צעירים" מתיחס לגיל או למי שגרוש טרי? או גם וגם? או קומבינציה אחרת? אני בכל מקרה,נראה לי עומד בשני הקריטריונים
מקווה שמעניין פה,עוד לא הספקתי להתעמק בהודעות אבל לפי מה שהספקתי לקרוא נראה מקום נחמד להיות בו :) אה כן - חג שמח לכווווווווווווווווווווווווווווווולם (בהשראת ההלוואות של ישראכרט
)

NoaModiin

New member
הכל מכל וכל ../images/Emo13.gif

אתה יכול לבחור לך לאיזה "צעירים" אתה רוצה להשתייך - וזהו, אתה בפנים
תתקרב, תתאקלם, אחלה מקום כאן
שיהיה חג שמח ומהנה.

menny1970

New member
רגע, אם אתה שנון, אז איזו מחלוקת יש עליך?

אה....? שנינות? יללה SHOOT תהנה, תתרווח, היום פסח אבל חלקינו ממש גויים אז תיזהר ישנם הטלאנובלות שאני אחד מהם ישנן הפולניות ששלי תלתלים אחת מהן ישנן המרוקאיות - באמא שלך, עזוב התגרשתי מכזו והפכתי גזען........(-: ישנם הנותנים בראש YE וחבורתו ישנם המגיחים לארץ (זכרי אלפא) כמן RTITAN שבאים לתת להן בראש וחוזרים לחו"ל..... אז יש צעירים ברוחם, גילם, שנותם, או באורך גירושיהם כל אחד ומצבו הוא היכן שמוצא עצמו טוב יותר שהיה לך חג שמח

מה זאת אומרת איזו מחלוקת??

מה אתה לא יודע? טוב,אם אתה לא יודע כנראה שאין לך את הסיווג המתאים

אני צעירה

והחלטתי להקפיץ את עצמי כיתה. התחלתי לכתוב בוותיקים... רמת התסכול והרגשות השליילים שם כל כך גדולה. ניסיתי לחשוב למה, ואז אמרתי לעצמי "טוב...כל כך הרבה זמן גרושים, אולי זה משהו אבולוציוני שגורם לך להיות ממורמר ומתוסכל". ואז, עברתי לכתוב קצת פה. מה אני אגיד לך...המצב פה לא הרבה יותר מזהיר
ואם אתה כותב "נחמד", כבר הורדתי לך שתי נקודות. ממליצה לך בכלל בחיים לא לחפש לעמוד בקריטריונים. זה פרמטר דיי מדוייק לבינוניות. בינתיים מצאתי פה כמה שהם בסדר...הכחול, והכחול לשעבר (אייבורי), ויה..כל השאר הולכים עם הזרם. אתה נראה לי מתאים. התקבלת

לא הבנתי

כל כך איך לקבל את התגובה הזו... אבל כיוון שאני אדם אופטימי מטבעי אני אקח מההודעה את מה שאני חושב שטוב, אז תודה לך ובהצלחה

למעלה