שלום לכולם/ן

שלום לכולם/ן ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה שתישמע לחלקכם קצת מצחיקה, אבל... מה לעזאזל עושים עם ידיד חרמן, ועוד אחד כזה שלא ממש בא לי עליו??? אני אתן לכם קצת הקדמה לסיפור, שתבינו על מה אני מדברת... יש לי איזה ידיד, חבר ממש טוב שלי, שהכרתי באיזה אתר שאני רשומה בו, לפני כמה שנים טובות. ביני לבינו מעולם לא היה מתח מיני, פשוט כי ידענו שהוא לא הטיפוס שלי ואני לא הטיפוס שלו. היתה לו חברה שהוא גר איתה במשך תקופה ארוכה, עד שהם החליטו לסיים את הקשר וכל אחד הלך לדרכו. הבחורה מצאה לה חבר חדש, והוא טוען שהוא המשיך הלאה, אבל מדי פעם הוא מתקשר לבכות לי כמה עצוב לו בלעדיה וכמה הוא מתגעגע. יש לציין שאני והחברה הזו שלו כ"כ התחברנו, שהיא הפכה גם להיות חברה שלי... בכל מקרה, לאחרונה ההתבכיינות שלו הפכה להיות קצת אחרת. הוא טוען שחסר לו סקס. ויותר מזה- הוא טוען שבגלל שגם לי לא היה סקס איזו תקופה, אז בא לו לשכב איתי. אני לא בחורה שנראית רע בכלל, ואני יודעת שבנים נמשכים אלי, אז למה מכל הבנים בעולם דווקא הוא היה צריך לבוא ולהציע לי הצעות מגונות כאלה?! פתאום הוא מראה התעניינות שלא היתה קודם, אומר לי שאני "פצצה וסקסית", שואל אותי על תנוחות מועדפות ומציק לי בנושא בכל הזדמנות. ניסיתי להוריד אותו ממני בטענה שאנחנו חברים טובים ולא ממש בא לי להרוס את זה. הוא טען שזה יכול רק לשפר את הקשר בינינו... למען האמת, אני לא מסוגלת להימשך אליו מבחינה מינית, וגם אם הייתי נמשכת אליו, זה עדיין נראה לי לא לעניין שהוא רק נפרד מהחברה שלו, וישר בא ומציג בפניי שהוא נמשך אלי ורוצה אותי. ולמרות שזה נגמר ביניהם, אני מדמיינת כמה היא היתה נפגעת רק מהמחשבה שאני שוכבת עם האקס שלה... לא שיש לי משהו נגד יזיזים... כבר היו לי כאלה, ולא היה אכפת לי אם זה היה ידיד אחר שלי, שכן יש בינינו משיכה הדדית. אבל זה לא המקרה... אז......... מה עושים??!?!??!?!?!?!?

../images/Emo13.gif

חשבת שאולי הוא מאוד רוצה לעצבן את חברה שלך (האקסית שלו) ולכן הוא כל כך מציק לך אולי עצם המחשבה שאולי תספרי לה על זה, מרגשת אותו
אל תגיעי למצב של שיחות על סקס עם ידיד, בטח שלא על שניכם עושים סקס. לדעתי, פשוט תבהירי לו חד וחלק, "אין מצב!!" אין סיכוי שזה יקרה. אל תזרמי איתו עם שום שיחה בנושא אל תצחקי איתו על הנושא, אל תחייכי.. או בקיצור אל תעשי שום דבר שיגרום לו לחשוב שזה עובר לך אפילו בראש. אם המצב נמשך, פשוט תגידו לו, שאם הוא לא מפסיק, הידידות שלכם תיהרס, כי נמאס לך. תאמיני לי, שאם תהיי יותר אסרטיבית בעניין, הוא יירד מזה

תודה על התגובה

את צודקת.. אני צריכה להבהיר לו את זה בצורה חד משמעית... ולא נראה לי שהוא מנסה לעצבן את האקסית שלו, כי הוא טוען שהוא אוהב אותה ולא היה פוגע בה.

אוהב אותה...

אבל רוצה לשכב איתך? לי זה רק מחזק את העובדה שהוא רוצה לעצבן אותה חחחחח אבל את האמת שזה לא משנה מה עומד מאוחרי זה, תבהירי לו מה דעתך לגבי זה

נועם m

New member
מסכימה עם ליה...

את צריכה להבהיר לו קודם כל שאת לא נמשכת אליו בכלל, ולכן אין שום סיכוי שיקרה משהו ביניכם. הוא צריך להיות ממש אפס בשביל להמשיך להציק לך אחרי שהוא שומע שאת לא נמשכת אליו.

Paranoid Eyes

New member
אני שמחה שאתה מסכים..

כיוון שהשרשור יומולדת שלך לא יקפוץ.. אז מזל טוב!
עד 120 שנה, להמון הצלחות, הגשמות ואושר!! :p

למעלה