שלום לכולם. מחפש מידע !!!

timoroy

New member
שלום לכולם. מחפש מידע !!!

ברצוני לברר על דרכי השגת ויזת עסקים בארה"ב ומה הפרוצדורות כמו מגורים ביטוח בריאות זמני שהייה וכו'... תודה.

zoti

New member
אין דבר כזה ויזת עסקים.

אתה יכול לבוא לארה"ב לצורך BUSINESS אבל אסור לך לעבוד. ישנן עשרות סוגי ויזות אחרות. אם תהיה יותר ספציפי לגבי המטרה שלך אולי נוכל לעזור. בפורום עוברים לארה"ב יש הרבה מאד מידע לגבי סוגי ויזות.

timoroy

New member
רוצה להקים עסק

בשיתוף עם עסק שקיים בארץ אך לעבוד לשווק ולמכור את המוצרים בלוס אנג'לס

sweet pita

New member
ויזת עסקים אפשרית בארה"ב

למעשה היא נקראית "ויזת משקיעים" מה הכוונה ? אתה צריך לפתוח עסק בהשקעה של חצי מיליון ולהעסיק מספר מסויים של אזרחים אמרקאים (נדמה לי 10 אבל אני לא בטוחה, מה שכן הם חיביים להיות אזרחים), משם המסלול לגרין קארד הוא די סלול. בקנדה יש אפשרות הגירה על סמך פתיחת עסקים ו200K(אם אני לא טועה , אל תתפוס אותי בסכום). בשני המקרים מדובר על סכום גדול ומן הסתם עו"ד הגירה. אם הכוונה רק לבוא לנהל פגישות ולחזור אתה מקבל ויזת תייר. אבל אסור לך לקבל משכורת בארה"ב או לשהות מעל זמן הקבלה

opontop

New member
להרחיב את השיווק בצפון אמריקה

רועי שלום, אנחנו מעוניינים גם כן להרחיב את מערכת השיווק שלנו בצפון אמריקה. יחד עם זאת, אנחנו יכולים לעשות זאת, תוך שמירה על פוטנציאל הגדילה של העסק וחוקית למהדרין, ללא צורך ברישיונות עבודה. אם אתה מעוניין לשוחח - אנא צור עימנו קשר ישיר. יום נעים, 04-6294828 נריה 052-2561053 גליה 052-6363113 [email protected]

למעלה