שלום לכולם, מחפשת סדר!

sivanshain

New member
שלום לכולם, מחפשת סדר!

שלום, אני חיילת לקראת שחרור ואני מבולבלת לגמרי אין לי מושג מה אני רוצה ללמוד, יש לי כיוונים רבים אבל אני לא יודעת , לא באמת בכל אופן מה יעניין אותי ומה מתאים לי...בקשר לעניין זה אולי פחות קריטי כי זה משהו אישי אבל איך אני יכולה לדעת מה מתאים לי??? איך מישהו קם בבוקר ופשוט יודע מה הוא רוצה ללכת ללמוד...? תודה סיון

prof21

New member
חבל על הכסף ../images/Emo130.gif

היום לא שווה ללמוד שום דבר במדינה הזאת, חבל על הכסף כי בכל אופן לא יצא לך מזה כלום.. לכי תעשי סיבוב בעולם, תעשי חיים ותהני כי החיים קצרים

sivanshain

New member
אוקיי ו...?

גאילו לא אמרתי שאני אוותר על התקופה של לפני הלימודים אבל אני כן רוצה בשנה הבאה ז"א אוקטובר לא הקרוב אבל הבא להתחיל ללמוד...

sivanshain

New member
קצת בעייתי כיוון

שבתיכון למדתי מחשבים 15 יחידות והייתי מצויינת בזה..(צנועה מאד אני יודעת) אבל מצד שני החלום הכי גדול שלי זה לרקוד, רק שזה לא ריאלי כל כך... אז במה באופן כללי..אני גם ראילית וגם הומאנית זה מטריד... אני מניחה שאני פשוט צריכה למצוא כיוון כלשהו..שזה אולי הדבר הכי בעייתי שלי כרגע..

fighter21

New member
היי

יש כמה אפשרויות לקום בבוקר ולדעת מה את רוצה ללמוד: 1. פגישה עם איש מקצוע בתחומים שמענינים אותך. תוכלי לראות את עבודתו, להתרשם ממנה, לחשוב אם היית רוצה או מסוגלת לעשות אותה. 2. ללכת לימים פתוחים במוסדות הלימודים, להתרשם מנושאי הלימוד וכו'. 3. לחפש מידע באינטרנט, לשאול שאלות בפורומים (מה שאת עושה). 4. ללכת לייעוץ באחד ממכוני ההכוונה בנושאי קריירה (מכון הדסה הוא אחד מהם). 5. להתרשם ממה שלמדת בתיכון לגבי המשך הלימודים באונ'.

sivanshain

New member
תודה לכולכם...

אני מניחה שאני קצת בלחץ עכשיו כשאני פתאום עם רגל אחת מחוץ למסגרת הצבאית... תודה על העצות רשמתי לעצמי...

למעלה