אלמנות, אלמנות, אלמנות, לצערנו
החלק הארי שביננו הוא אלמנות, וזה מה יש, אומרים, צרת רבים חצי נחמה, אך אומרים גם צרת רבים נחמת שוטים, כי באמת החשוב איך אנחנו מתמודדות עם הסיפור העצוב הזה. אני למשל כל הזמן לומדת, הולכת לכל מיני חוגים, סדנאות, וכמובן תחזוקת הגוף, בפלדנקרייז. ותאמינו לי אין לי הרבה זמן , גמרתי השבוע שעבר, סדנה של חשיבה חיובית, מאוד מעניין, ולא פשוט ליישם. אבל חשוב מאוד להשתתף בזה. ועתה אומר לכם משהו על חנוכה שבה אנו נמצאים כעת.מדוע אנחנו מדליקים נרות על פתח הבית או על אדן החלון,האם אין דרך לפרסם את הנס בהדלקת חנוכיה מהודרת בכיכר העיר, או במסע פרסום מתוקשר? כי הדלקה הזו באה לפרסם גם את נס הבית היהודי, נכון, אנו מפרסמים את נס פך השמן ואת הנצחון במלחמה, אך בעיקר אנו מבקשים לפרסם את המוצר שניצח וה"מוצר" הזה הוא הבית היהודי, המשפחה היהודית. היוונים לא יכלו לקבל את העובדה שיש עם שתרבותו מלמדת או תו כיצד לצקת לתוך חיי היומיום הפשוטים שלו תכן ערכי של מוסר וצדק, היוונים ביקשו לכבות את האורות הללו, העולים מתוך כל בית ישראל, את האורות הללו נמשיך אנו להעלות בבתינו ובמשפחותינו, בחג האורים הזה ובכל עת. עדנה נ.ב. כל מי שיש לה משהו מעניין לשתף אותנו או דברים עם מוסר השכל, או כל דבר אחר, בכייף