אז כבר לא שווה להיות ידידה שלכם
א אונס קיפודים New member 18/9/04 #19 תפסיקי להתלונן!!! בטח שכן... אני אומר לך שאנחנו נותנים לך לחיות... אבל את לללאאאא.... נותנים לך אצבע ואת רוצה את כל היד!!!
תפסיקי להתלונן!!! בטח שכן... אני אומר לך שאנחנו נותנים לך לחיות... אבל את לללאאאא.... נותנים לך אצבע ואת רוצה את כל היד!!!
פ פסיפלורה עוקצנית New member 18/9/04 #21 די גיל, תעזוב אותה. היא תהיה שליטה זוטרית, כי בכל זאת, מישהו יצטרך לדאוג לטכני אחרי שנעזוב. והיא תישאר שמה עוד הרבה הרבה הרבה שנים. בכל מקרה, הבטחתי לה שתהיה שליטה זוטרית עקב... טובות הנאה... שהיא נותנת לי בשעות הערב... והכוונה לסיגריות סוטים
די גיל, תעזוב אותה. היא תהיה שליטה זוטרית, כי בכל זאת, מישהו יצטרך לדאוג לטכני אחרי שנעזוב. והיא תישאר שמה עוד הרבה הרבה הרבה שנים. בכל מקרה, הבטחתי לה שתהיה שליטה זוטרית עקב... טובות הנאה... שהיא נותנת לי בשעות הערב... והכוונה לסיגריות סוטים
פ פסיפלורה עוקצנית New member 18/9/04 #22 סתם סתם. איריס לא מעשנת. אבל היא חברה טובה, ונשקול את הצעתה.
ה השיריון המכונף New member 18/9/04 #20 פסיפלורה אתה רק פרי! אני מצטרף למחאתו של אונס הקיפודים היקר שלנו... יזבל למה לא הוספת גם אותי לאנשים שאתה אמור לשעשע?! אאהה?!
פסיפלורה אתה רק פרי! אני מצטרף למחאתו של אונס הקיפודים היקר שלנו... יזבל למה לא הוספת גם אותי לאנשים שאתה אמור לשעשע?! אאהה?!