שלום לכולם לם לם

שלום לכולם לם לם

כן, אני יודע, השעה מאוחרת, ואני יושב מול המחשב,והעובדה שאני חצי שיכור (סתם, על מי אני עובד? רק חצי?!) ולא מצליח להירדם לא ממש תורמת, אבל ידידתי הטובה משכבה צעירה הפצירה בי להיכנס לפה בתואנה (נכון מילים משכילות? תהיו בטוחי םשלא למדתי אותן בטכני) שיש פה אקשן (כבר הבנתי שזה ממש לא) ויועצות ומורים ועניינים ובלאגנים ומדריכים וממ"חים. בקיצור, חגיגה אחת גדולה. למי שעוד לא הבין מהכינוי וממספר השורות עד כה, אני עוקצני בטירוף, הציניות שגורה בי כתחביב עיקרי להתמודדות עם החיים בטכני, מזה מספר שנים. בקיצור, אני עכשיו אהיה אחראי פה על הבידור האישי שלי ושל מספר האנשים שאני מכיר פה: סבטה, איריס, אולגה, מירי, בליטי, צדקה אה. ו יוני . בקיצור, אני אעשה את המיטב! כאילו שאכפת לי! בקיצור צור צור, תהנו מחברתי, אחרת המוות מובטח. צ'או ותהנו. יש להגיב בהקדם האפשרי. תתגובות בצורת "ברוך הבא" תתקבלנה בברכה ותהוונה שיקול בשיבוצכם החדש כשהעולם יהיה תחת שליטתי.

dogli3

New member
על מה הקפצה על הבוקר?

למה אף אחד לא העיר אותי? בעצם, טוב שכך. אחלה חתימות..

טוב די עם בדיחות צה"ל האלו

אני מקבל את ברכתך, ובאמת יותר טוב שלא העירו אותך... אם היית רואה מה הלך פה אתמול. לא משנה
אני גם מקבל את ברכותייך על החתימות שלי...

dogli3

New member
שלום, שלום ובוקר טוב נשיר במקהלה..

כמה שלמו לך על מנת שתבוא לפה?

אייל, התגעגעתי אליך...

אתה קצת לא קשור, אתה הי"ג היחיד בפורום של שכבת י"א. סתם סתם, הגיע הזמן שתקשיב לעצתי ותתחיל לרדת על חדשים. love u alot

שששששש.... איריס....

את לא אמורה לחשוף את אישיותי
אבל מה אכפת לי, את זו ששכנעה אותי לבוא לפה ועכשיו תישאי בתוצאות מואה-אהההאהאההאהאה (צחוק רשע מתגלגל - למי שלא הבין
)

dogli3

New member
../images/Emo12.gif

בוגדת
(ציפור אדומה לחשה שלי שחיפשת אותי..)

למה לא הוספת אותי יא זבל???

פסיפלורה עוקצנית אם זה שמך האמיתי... אני מאוד כועס ועצוב עקב העובדה שלא הוספת אותי לרשימת ה"מספר האנשים שאני מכיר פה:" זה מאוד פגע...
אנא תמות כדי שאני אוכל להרגיש טוב יותר עם עצמי...

הי הי הי הי

לא ידעתי שאתה גם תבוא לפה יא חתיכת אונס קיפודים עלוב נפש פושטק!!! רואים מה חברות של שנים עושה לאנשים.

צודקת איריס. אי לכך ובהתאם לזאת

אני מכריז כאן ועכשיו על פלישתם של אנשי י"ג לפורום
גם סופכם להישלט על ידינו. אנחנו אלו שנשלוט על העולם. נכון גיל? בכל מקרה, עכשיו לרגעי רצינות, אנחנו, הנדסאי העתיד, משעשעים נורא. נכון איריס? טוב די. תגובות

רפורמה!!!

!!!You Go Girl גם אני מי"ג ואני (ביחד עם אייל כמובן...) מכריז פה על רפורמה (שינוי בערכים, שיפור-נועד לאנשים הטפשים שלא מכירים את המילה הזאת!!!) בפורום המדכא והדפוק הזה!!! אנחנו נעשה כל שביכולתנו כדי להשליט סדר חדש במקום הצואתי הזה!!!

למעלה