שלום לכולם!- כנסו..

Remedes

New member
שלום לכולם!- כנסו..

שלום לכל מעריצי דוסונ'ס קריק לדורותיו ( אם כבר דוסונ'ס קריק אז חייב נאום פתיחה שמתאים לאווירה.. לא!?) קודם כל.. ודאי אתם תוהים למה אני כותב דוסונ'ס ולא "דוסון" כפי שנהוג לקרוא לזה כאן בארצנו.. אז ככה: אני לא אוהב את הפירוש הזה "דוסון קריק".. זה נשמע כאילו קריק זה השם משפחה של דוסון.. יש סיבה למה קוראים לזה dawson's creek ולכן אקרא לזה כך.. שנית, אני מעריץ אהוד של הסדרה.. קניתי את כל העונות על די וי די מאמזון ( רק חבל שהכתוביות הן או בספרדית או בפורטוגזית.. למה יש המון מקרים בהם לא מבינים את מה שנאמר בפרק.. הדיקציה לדעתי די חלשה .. או שהשחקנים מדברים בלחש מדי.. או שהם בולעים מילים. מסיכימים איתי? או שזה רק אני?! ) אני אוהב מדי ערב לשים פרק אחר בדי וי די ולהתענג על הנוסטלגיה ... רק הרבה פעמים הסדרה הזאת מעציבה אותי.. לא יודע להסביר.. זה קורה גם לכם?! ולסיום.. אציין כמה מהפרקים הכי אהובים עליי.. ראשית. הפרק שבו הם כולם בעונש בספריה -זוכרים?! פרק המחווה ל"מועדון ארוחת הבוקר" ?.. הפרק השני האהוב עליי.. זה שהם מתכוננים כולם למבחן ולבסוף נרדמים עד שפייסי מתעשת ומצליח להרים אחלה של התכוננות.. ( איך זה אפשרי בדיוק במציאות לא אדע?! ועוד להשאיר זמן לשחות בבריכה?!.. קצת תמוה אבל עדיין פרק מאד חביב!! ) בנוס, זהו גם הפרק הראשון אי פעם של דוסונ'ס קריק שיצא לי לראות ומיד התאהבתי בסדרה הזו.. ולבסוף הפרק השלישי זה הפרק שבו דוסון מגלה על פייסי וגואי.. אהבתי את איך שהוא בנוי.. וממש הזדהתי עם דוסון בכל העניין של פייסי וגואי.. חשתי כאילו אני נבגד.. (לקחתי את זה רציני מדי הא?! :) ) זהו חברים עד כאן ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה.. אני מקווה מאד לתגובות ממכם.. אשמח מאד לשמוע מה היה הפרק האהוב עליכם.. ואם אתם מרגישים כמוני בכל מה שכתבתי למעלה.. שיהיה לכם אחלה לילה... ונשתמע!

drunky

New member
../images/Emo65.gifברוך הבא|@../images/Emo41.gif

שלום לך (לא קלטתי את שמך...) אז ככה, כולי קינאה על זה שיש לך את כל הפרקים בדיוידי- לי יש רק את העונה הראשונה... נכון שיש לפעמים קטעים שבהם לא תמיד מבינים את מילותיהם של השחקנים, אך בשביל זה יש כתוביות (רגע... לפני שאתה אומר ספרדית ופוטוגזית) גם באנגלית, שכך אפשר יותר להבין (לי זה עזר לפחות...) שני הפרקים שהבאת אכן אהובים עליי ביותר. אני מתכוון ל"ריתוק" (1X06) שזהו למעשה הפרק הראשון שלי של דוסון שראיתי בחיי, וגרם לי להתאהב בסידרה... (אולי גם בגלל אבי.???) הפרק עם המבחן גם היה פרק קסום שמצד אחד הביך את כולם ומצד שני מבדר בצורה בלתי רגילה (אויי אנדי בימים טובים יותר..) אם אתה יודע ואם לא - יש שידורים חוזרים בערוץ 10 כל שבת ב-16:20 (אנחנו אחרי פרק הלידה ששודר בשבת האחרונה).. ובכל שבת מייד לאחר הפרק כולנו מתאספים בפורום ומעבירים ביקורת, יש המעדיפים פשוט לומר
פרק מעולה, וישנם אחרים המעמיקים בפרטים (דורון). מקווה שתהנה בפורום... לילה טוב!

ברוך הבא!!../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

הפרק שציינת באמת אהובים גם עליי... אני מתה על הפרק שהם לומדים למבחן!! לי גם יש רק את העונה הראשונה ובאמת בלי תרגום (באנגלית לפחות) קשה לעקוב..הם מדברים מהר וגם בשפה גבוהה... אתה ממש מוזמן להישאר בפורום ולהעביר איתנו את השידורים החוזרים בערוץ 10!

Remedes

New member
תודה רבה!

וואי תודה על התגובות.. אני יודע על השידורים החוזרים בערוץ 10 ביום שבת.. ואני אשמח להתארח כאן בפורום באופן קבוע.. לגבי התרגומים באנגלית.. בגלל שקניתי את זה בדי וי די זה מגיע רק עם תרגום ספרדית או פורטוגזית :( .. מישהו יודע איך אני יכול להוריד או לצרף תרגומים באנגלית (אני דובר אנגלית שפת אם אז זאת לא תהיה בעיה תרגום באגלית.. ) עוד לא עניתם לי אם לפעמים זה עושה לכם עצוב לראות פרקים של דוסונ'ס כפי שקורה לי.. אה ודרך אגב שמי נדב בן 20 מכ"ס.. ואתם?

DAN1EL

New member
ברוך הבא! (תיכנסו כולם גם) ../images/Emo97.gif

תאמין או לא - זה בדיוק שני הפרקים שהכי אהובים עלי בסדרה, ובדיוק בסדר הזה! וצירוף מקרים קטן נוסף - אם אני לא טועה, בשבת הזו ישודר בערוץ 10 פרק 106 בסדרה - "הריתוק" - פרק המחווה לבראקפסט קלאב.
אני פשוט מאוהב בשני הפרקים האלה, ולא ברור לי איך לא הכניסו את אבי לפרק של הלמידה למבחן, היא היתה יכולה להוסיף כל כך הרבה.
אבל עכשיו כשאני חושב על זה, בטח לא רצו להוסיף אותה כדי שזה לא יהיה יותר מדי דומה לפרק של הריתוק, אז במקומה שמו את כריס, שהוא היה אז הגרסה הגברית שלה, אבל פחות מעניין כמובן. אני ממש אוהב את הפרקים האלה שמכנסים את כל הדמויות ביחד לסיטואציה מסוימת, שבדרך כלל מאלצת אותם להיות ביחד ללא רצונם, ואז כל מה שהם שמרו בבטן בפרקים האחרונים נשפך מהם ויוצר סיטואציות נורא מעניינות.
כל הפרקים האלה בסדרה (בעיקר בעונות 1+2) מאוד אהובים עלי: * "הריתוק" * הפרק של הלמידה למבחן * הפרק של הערב בנות ויום בנים (בפרק הזה אנחנו גם מגלים בפעם הראשונה שלדמות של אבי יש עומק, והיא לא סתם מרושעת...אפילו היא בוכה בפרק הזה
) * הפרק שאבי וכריס מכנסים את כולם בביצפר כדי לגלות מי כתב את הפרק על הלילה הסוער שעבר עם מישהי מסוימת...פרק אדיר, שגרם להמון דברים שנשמרו בבטן לצוף על פני השטח, ולסערת רגשות גדולה. ואני תמיד אזכור את מה שג'ן אמרה לאבי בסוף...

DAN1EL

New member
וגם שכחתי להגיד ../images/Emo58.gif ../images/Emo97.gif

שאני מזדהה עם מה שאמרת על כך שהסדרה מעציבה אותי לפעמים. הסדרה יכולה לתת לי ממש שמחה וכוחות כזה, וגם להעציב אותי לפעמים, כי היא מזכירה לי דברים. אבל זה לא קורה לי רק ב"דוסון קריק", זה יכול לקרות לי גם כשאני רואה סרט טוב, או סדרה (טובה) אחרת. ועוד משהו שעכשיו חשבתי עליו בעקבות ההודעה הקודמת שלי - כל הזמן הזה חיכיתי לשידורים החוזרים כדי לראות שוב את העונה הראשונה, שהיא העונה האהובה עלי, אבל עכשיו כשאני חושב על זה, בגלל שחרשתי כבר על הצורה של העונה הראשונה, אני מחכה עכשיו יותר דווקא לעונה השנייה, כי נזכרתי פתאום בכל הפרקים המדהימים שהיו וחלקם ציינתי בהודעה הקודמת - פרק הלמידה למבחן, פרק הערב בנות, הפרק שאבי וכריס מכנסים את כולם בביצפר בעניין הפתק המסתורי, הפרק של הבחירות לביצפר, הפרק שמצלמים את הסרט של דוסון, הפרק שאבי מתה, הפרק של ההלוויה שלה, וכל הפרקים של העונה הזאת
כמו העונה הראשונה, גם על העונה השנייה אפשר להגיד כל כך הרבה, זאת העונה שהדמויות מתחילות לאבד את תמימותן, לעבור חוויות טראגיות, להיכנס חזק יותר לתהליך ההתבגרות הכואב. הדמויות גם נהיות מחוספסות יותר, בעיקר ג'ן עם האלכוהוליזם, שהופכת פתאום ממלאכית לביץ' ממורמרת ולדמות הרבה יותר מעניינת!

doron g3

New member
מה עם "the scare"?

מוזר לי איך הפרק המשובח הזה תמיד נדחק הצידה. הוא אולי הטוב מבין "הפרקים הקבוצתיים".

DAN1EL

New member
פרק נחמד ואהוב ../images/Emo97.gif

אבל אולי קצת קליל מדי בשביל הסדרה...

Dawson girl

New member
היי נדב, ברוך הבא ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

הפרקים האלה באמת איכות
יש עוד מלא פרקים במהלך העונות שאהבתי.. אני לא חושבת שאני זוכרת את כולם

G A L 17

New member
גל ב8 18 וחצי

שברגע זה באפטר מהצבא =) מה קורה אנשים הכל טוב? מי הצביע היום ?

doron g3

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

אהבתי את ההערה לגבי דוסונ'ס, זה באמת תרגום משובש שדווקא יותר מרמז ל"נחל דוסון", אבל לצערי, התרגום תפס, מה שגם בעברית "דוסונ'ס" די שובר שיניים... מסכים איתך לגבי הפרקים, בהחלט פרקים מצויינים. דוסון קריק מעציב? אין ספק. אפשר לציין כל סצנה של ג'ואי עם אבא שלה, או פייסי עם אבא שלו כסצנות מלאות רגש ומחניקות גרון, את פרק ההלווייה של אבי אופן טבעי, ואת פרקי הפרידה של דוסון וג'ואי בעונה השנייה, עם דגש על הראשון, אבל מה שבאמת מעציב אותי בדוסון קריק זה העונות המאוחרות. לצפות ולבכות על הביזיון והרס השם של סדרה כ"כ מופתית. כמו שאמרו פה, בשבת ישודר הפרק המהולל, "Detention", אני מקווה לשמוע את התובנות שלך

eliormagick

New member
ברוך הבא

יאי עוד בן בפורום... אנחנו משתלטים! סתם P: קיצר ברוך הבא לך ותהנה פה

העכביש2

New member
העלת בי נוסטלגיה ../images/Emo7.gif

פרק המווחה ל"מועדון ארוחת הבוקר" גדול מהחיים....איזה פרק זה אגב?? אני כ"כ צריך להקליט אותו...

Remedes

New member
לתושמת לבך!!

זה עונה 1 פרק 106 וזה הולך להיות היום בערץ 10 בשעה 16:20!! יש לך זמן להכין קלטת הקלטה..

העכביש2

New member
תודה...חחחחחחחחח

שמתי לב לזה רק תוך כדי הצפייה בהתחלה...איזה פרק גדול...

למעלה