שלום לכולם-כנסו

וואלה../images/Emo35.gif דניאל../images/Emo35.gif כנס שניה

באיזה בצפר אתה

yuliamir

New member
נצל"ש

חחחחחחחח איזה אחד מארה"ב ניכנס לפורום השני ואומר שהוא ראה תבנים בקדם ואהב אותם ואייך קוראים להם ואם יצא להם דיסק חחחחחחחחחחח תראו אבל יפה יפה לבנים שלנו עד ארה"ב הגיעו ח"ח להם

דניאל כנס...

מה שקורה זה שפשוט אין כ"כ הרבה מעריצים של הגיים בויז, ויש ה-מ-ו-ן מעריצות! אז הם מדברים בלשון נקה כי זה הרוב!! זה כמו בשאלונים האלה של מעריב לנוער, מדברים ככה מתאמי נוחות.....

bad boy0

New member
צודקת...

אבל תראי משו, מה שבאתי להסביר פה זה שכול עוד יש בנים איתכם זה לא יפה לעשות הכללה של ''בנות''. למשל בפורומים של- גריין דיי אמינם אוונסנס לינקין פארק *שאלו להקות רוק* יש הרבה אבל הרבה יותר בנים, אבל לא קומשים בפורומים ''בנים כנסו לפה'' ומתייחסים רק לבנים אלה ''כולם לכהנס'' ''כל המעריצים'' ומכלילים את הבנות איתם,גם עם זה מעט. בגלל זה אני מאמין שקהל הבנות של אותם פורומים מאוד יגדלו.. יש פה אנשים שבאמת הבינו אותי על מה שרשמתי ואני מאוד מודה להם על כך! דרך אגב- מישהו יודע למה אני לא מצליח לרשום הודעות ברשימי?! חח..

כנראה לא הבנת אותי...

תראה אני מאוד בעד זה שיהיו גם מעריצים אבל צריך לדבר איתם בקשר לזה... אני אישית מבטיח לנסות מעכיו לדבר לשני המינים סבבה?

סורי מאמי../images/Emo52.gif

אנחנו מאוד מצטערות על כך שאנחנו רושמות בלשון נקבה.. פשוט יש פה יותר בנות וזה קצת קשה לרשום בכל הודעה גם בלשון זכר וגם בלשון נקבה!! אנחנו מקוות שתמשיכו להיכנס ותדעו שכל הודעה שרשומה בלשון נקבה היא מיועדת לשני המינים.. תמשיכו להיכנס ואנחנו מבטיחות שנשנה את היחס!!

bad boy0 כנס מותק...

אוקי אנחנו מבינות את ההרגשה שלך... וזה דווקה משמח אותנו שיש לבויז גם מעריציםם! אז מעכשיו נשנה אני מבטיחה כפרה.. אז סליחה אםפ ניפגעת.. אוהבת ת'ךך נולי? אתה החיימשלי אתההה :-*

..

אנחנו מבטיחות שנשנה את הכל!! ואם נכתוב בלשון נקבה אז נרשום למטה כמו שרשום בסקרים "השאלון רשום בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים" רק שבסקרים רשום ההפך... *לא יודעת מה קשור אבל לא משנה**

Oshri siso

New member
מעריץץץץץ אותך!!!!../images/Emo8.gif

חחחחחח אין אתה צודק מילה ומילה!!!! סוף סוף אחד שמבין אותי.. חחח תשאר איתנווווווווווווווווווווו בבקשההה!!!!!!

OoנויoO

New member
חחחחח טוב../images/Emo8.gifנראה לי זה בדרך....

דניאל... וגם אם לא אז הם עוד יבואו...מתישהו חחח לא נשכח להודיע לך שהם יגיעו בקיצר...

מסכן...חח

אנחנו פשוט משגעות אותו! הוא לא יכול לעמוד לפני כל כך הרבה בחורות! חחחח... *זה לא השעה שלי*

צווודקק! ../images/Emo45.gif

יש פה בנות שלא כותבות בשלון של נקבה גם בלשון של זכר! כי יש פה בנים למשל אושרי סיסו או אביחי 33 [חמודים לאלללה!] בקיצורר סליחה אם נעלבת! מקווה שתישאר בפורום ותגיב להודעות ! :]]]] שרין.

למעלה