שלום לכולם - כנסו

xuphv

New member
שלום לכולם - כנסו

שלום לכולם - ונעים מאוד לדעת שיש פורום של גרושים וגרושות אני בת 31 גרה ברמת גן, אם לילד מקסים בן 3 . אני גרושה כ- 3 שנים. אני מחפשת להכיר משפחות כדי לבלות יחד בימי שישי ושבת. משפחות שהילדים שלהם בגילאים דומים . לעשות פיקניק, ללכת להצגה, לטיולים, למוזיאון , בריכה, ועוד... אני מעוניינת ליצור קבוצה נחמדה ואינטלגנטית , שכל שבוע יהיה מה לעשות ולא נרגיש את הבדידות. אשמח מאוד לתגובות, הצעות ומה שתרצו. היות ופעם ראשונה אני בפורום, רציתי לדעת האם יש מפגשי פורום?

חבל שאין פה איקון של "אצבע משולשת"

שמה עליך ועל שכמותך ולא כדאי לך לדעת מה

xuphv

New member
סליחה לגבי התגובה שלי היא לא היתה

מכוונת אלייך , אלא ציפיטפטת סילחי לי

סתם הומור כזה נשמה ../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה

salgpx

New member
ברוך בואך

גם אני דיי חדשה בפורום ותאמיני יש מפגשים והם ממש כייפים אם הילדים אשמח להכיר אותך

xuphv

New member
גם אני אשמח להכיר אותך

והבנתי שלא ניתן להעביר פרטים באמצעות הפורום אני מאזור המרכז( רמת גן) מאיפה את? ואיזה גילאים הילדים שלך?

salgpx

New member
ברוך בואך

גם אני דיי חדשה בפורום ותאמיני יש מפגשים והם ממש כייפים אם הילדיםאשמח להכיר אותך

crisRobin

New member
ברוכה הבאה

כן, יש מפגשים עם ובלי הילדים. חלקם גדולים (מפורסמים בפורום לקראת סוף שבוע) וחלקם קטנים, בבתי האנשים אשר מופצים על בסיס אישי יותר אחרי שמכירים את הנפשות הפועלות. ברוכה הבאה

crisRobin

New member
חחחחחחחחחחחחח

רק המחשבים והמצעים יצאו מהארגזים, היתר עדיין באותו מקום שהסבלים הורידו.

הי

אני גם חדשה דננדשה מאתמול. בת 31, עם ילד בן 3. ההזמנה שלך למפגשים מאוד מוצאת חן בעיני אלא שאנחנו מאיזור חיפה ככה שזה קצת רחוק אבל... אולי...

crisRobin

New member
קומונה

את יכולה להתעדכן בארועים שמתקיימים בצפון דרך "צפונים גרושים - קומונה". ברוכה הבאה

למעלה