שלום לכולם...כנסו!!!

dafi daf

New member
שלום לכולם...כנסו!!!

אז ככה... בתור מישהי שאוהבת איפור{יש לי כבר תוכניות ללכת לבית הספר לאיפור של ירין שחף אחרי הצבא},חשבתי שיש אולי משהו שיעניין אותכם{אותי זה היה מעניין לפחות...}. אז ככה,יש סדרה בימי שישי ושבת שני פרקים שהיא מדברת על צעירים ששורדים בעולם אחרי שכל המבוגרים מתו במגפה אבל זה לא קשור... הקטע הוא, שמאפרים אותם בצורה מדהימה!!! ואני לא מדברת על איפור כזה עדין כמו בטלנובלה...יש להם סמלים וצבעי שיער ותסרוקות ובגדים...הכול פשוט מדהים!!! אני אומרת מכל הלב...מש כדאי לכם לראות איזה פרק או שניים...לא בשביל הסדרה אלא בשביל האיפור שלהם והתלבושות..זה ממש מקסים... ולאנשים שעושים עכשיו כל מיני עבודות סיום אז זה יכול להביא לכם גם רעיונות...אני אשרשר עכשיו כל מיני תמונות שתראו על מה אני מדברת... הראשונה כבר פה...תגדילו אותה כי זה הרבה תמונות ביחד ויש אפילו את הסקיצה לאיפור... נכון זה מדהים??? בקיצור,ממש כדאי לכם לראות אפילו חמש דקות... השבט: ימי שישי בשעה חמש שני פרקים ברצף ימי שבת בשעה שלוש וחצי שני פרקים ממש מומלץ!!! אפילו אם אין לכם זמן..תקדישו רק חמש דקות מזמנכם לראות את היופי הזה...

dafi daf

New member
עוד אחת...נכון מדהים????

ודרך אגב,אני לא בפורום... יש גם פורום לסידרה הזאת בתפוז... לה קוראים בת' אלן{בסידרה אמבר} ולקודמת מריל קיישי{בסידרה אבוני...}

dafi daf

New member
התמונה לא עולה לי...הנה אחת אחרת...

ז ניק מילר{פרייד בסידרה} כי בת' לא עולה...

dafi daf

New member
אחת לפני האחרונה לביינתים...

אם יהיה ביקוש אני אשים עוד... אקיצר...שווה לכם לראות... דווין קמרון{בריי} ואלה וויקס{דני}

dafi daf

New member
טעיתי בתמונה...לא התכוונתי לשים את

זאת... כאילו אלה האנשים אבל רציתי לשים תמונה אחרת לא משנה... הנה לורה ווילסון{מאי}

dafi daf

New member
תגובות אנשים!!!

נו,תגיבו בבקשה... מה,זה לא יפה?

למעלה