שלום לכולם, כמה שאלות..

scofflaw

New member
שלום לכולם, כמה שאלות..

דבר ראשון ברצוני להגיד שזה פורום ממש מעניין, נושא מרתק, לא ברור לי למה זה נושא לא ממש מוכר בציבור הרחב.. חלומות צלולים נשמע לי כמו דבר שכל בנאדם היה רוצה לעשות. ראיתי שכולם מדברים פה על ווילד, הייתי שמח לקבל פה הסבר מה זה בדיוק? ראיתי את האתרים בקישורים אבל לא ממש מצאתי הסבר על ווילד ומה זה בעצם ואיך עושים את זה (באתר של אלון ברמן כתוב מה זה חלומות צלולים.. יומן חלומות.. זכרון חלומות ובדיקות מציאות.. הכל טוב ויפה אבל לא ממש ברור איך קופצים מהיומן חלומות וזכירת חלומות לבדיקת מציאות.. מקווה שהבנתם למה אני מתכוון..) בכל מקרה, באמת כל הכבוד על הפורום, החווית שלכם נשמעות מדהימות!

Cheetah

New member
שלום, ברוך הבא

יש דברים שהציבור הרחב עוד לא מוכן לקבל :) WILD wake initiated lucid dream/ זה נמצא באתר של ברמן תחת טכניקות מתקדמות. זה בעצם מתייחס לכניסה לחלום צלול, בניגוד לגרימה עקיפה לחלום צלול(כמו ע"י MILD או בדיקות מציאות) WILD זה פשוט לשמור על המודעות, במשך תהליך הכניסה לשינה ויצירת חלום, כך שכשיתחיל החלום תיהיה מודע וזה יהיה חלום צלול. ולא הבנתי למה אתה מתכוון-- איך קופצים מזיכרון חלומות לבדיקת מציאות? זה שתי דברים שונים שפיתוח שלהם יעזור לך לגרום לחלום צלול, וגם לזכור אותו.

Variety

New member
ברוך הבא!

היי scofflaw, ברוף הבא לפורום. בקשר להערתך על איך עוברים מיומן חלומות לבדיקות מציאות וכו, אין כל-כך שלב מעבר, את השיטות השונות (בדיקות מציאות, מיילד, ווילד...) אה יכול לנסות מתי שאתה רוצה רק כדאי שתזכור את החלומות שלך בבוקר. מה זה שווה אם תחלום חלום צלול ולא תזכור אותו בכלל, מבין? לכן, ברגע שאתה מרגיש שאתה זוכר מספיק חלומות (אני ממליץ לפחות חלום אחד ללילה), אפשר להתחיל בשיטות. ואם אתה רוצה הסבר על השיטות שאני כתבתי: http://www.ldp.f2s.com/techs.htm חלומות צלולים, Variety-

למעלה